Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τροχαίο ατύχημα σε καταδίωξη διακινητών στην είσοδο της πόλης από Κιμμέρια

Τροχαίο ατύχημα σε καταδίωξη διακινητών στην είσοδο της πόλης από Κιμμέρια

0

Στο Νοσοκομείο διακομίστηκαν έξι παράτυποι μετανάστες και οι δύο διακινητές που δε συμμορφώθηκαν σε σήμα στάσης των αστυνομικών

 Το ΙΧ των διακινητών κατέληξε σε τοιχίο, όταν εξετράπη της πορείας του

Νέο τροχαίο ατύχημα μετά από καταδίωξη διακινητών σημειώθηκε για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα στο νομό Ξάνθης. Σε ΙΧ επέβαιναν δύο νεαροί διακινητές, εκ των οποίων ο οδηγός ήταν ανήλικος και έξι μη νόμιμοι μετανάστες. Όλοι τους διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, αλλά δε συντρέχει κίνδυνος για τη ζωής τους.

Η καταδίωξη ξεκίνησε όταν περίπου στις 1-2 πμ, την Τρίτη 8 Μαΐου, στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 17χρονο και συνοδηγό τον 19χρονο, ο οποίος αντί να σταματήσει ανέπτυξε ταχύτητα.

Στην είσοδο της πόλης από την πλευρά των Κιμμερίων, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχίο, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν όλοι οι επιβαίνοντες.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο δράστες, υπήκοοι Πακιστάν μετέφεραν με το αυτοκίνητο, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ερυθραίας, Πακιστάν, Αφγανιστάν και Σομαλίας.

Οι δύο διακινητές και οι έξι διακινούμενοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό  Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου παρέμειναν για νοσηλεία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…