Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Πάμε εκδρομές και κρουαζιέρες με τα ιστιοπλοϊκά «Αvdiros Sailing»

Πάμε εκδρομές και κρουαζιέρες με τα ιστιοπλοϊκά «Αvdiros Sailing»

1

 

Από το λιμάνι των Αβδήρων – Διοργανώνονται ημερήσιες και πολυήμερες εκδρομές σε Θάσο, Σαμοθράκη , Χαλκιδική και Σποράδες

 

Βόλτες για ψάρεμα ή για ρομαντικό ηλιοβασίλεμα στο Θρακικό Πέλαγος. Οργανώστε το ταξίδι σας όπως το θέλετε

 

Ένα βήμα για τουριστική ώθηση στην περιοχή των Αβδήρων αποτελεί η δραστηριοποίηση από φέτος της επιχείρησης «Αvdiros Sailing». Το γραφικό λιμάνι στην Σκάλα Αβδήρων που λειτουργούσε μόνο ως αλιευτικό καταφύγιο, εφ’ εξής αποτελεί «ορμητήριο» για εκδρομές και κρουαζιέρες με τα τρία ιστιοπλοϊκά  που διαθέσει ο «Αvdiros Sailing» και δίνουν την δυνατότητα για ονειρεμένες βόλτες στα νησιά του Βορείου Αιγαίου!

Πάμε Θάσο και Σαμοθράκη και Χαλκιδική και Σκιάθο με τον Άβδηρο

Η επιχείρηση «Αvdiros Sailing» είναι εταιρική και έχει ιδρυθεί πριν 5 χρόνια. Όπως μας πληροφορεί ένας από τους τρεις συνεταίρους, ο κ. Κοντογιώργης Ανδρέας είχε δραστηριοποιηθεί παλαιότερα στην Σκιάθο και μετέπειτα στην Κεραμωτή: «Φέτος ξεκινήσαμε από το λιμάνι των Αβδήρων. Είναι ένα γραφικό λιμάνι απέναντι από την Θάσο και μας εξυπηρετεί για τη διοργάνωση ημερήσιων αλλά και πολυήμερων εκδρομών. Σε 1.30 με 2 ώρες με τα ιστιοπλοϊκά μας μπορούμε να είμαστε στην Θάσο, στην ανατολική πλευρά της όπου είναι οι καλύτερες παραλίες. Παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να κολυμπήσουν σε δυσπρόσιτες ερημικές και πανέμορφες παραλίες που δεν προσεγγίζονται οδικώς. Επίσης διοργανώνουμε πολυήμερες κρουαζιέρες 3 – 4  και 7 ημερών για τα νησιά των Σποράδων, Σκιάθο , Αλόννησο και Σκόπελο, για την Χαλκιδική, τη Σαμοθράκη».

Οργανώστε το ταξίδι σας όπως το θέλετε

Όπως ανέφερε ο κ. Κοντογιώργης τα ιστιοπλοϊκά είναι 10 ατόμων το καθένα,  διαθέτουν καμπίνες για διανυκτέρευση , παρέχεται επίσης και γεύμα. Ενδεικτικά για μια ημερήσια εκδρομή στην Θάσο το αντίτιμο ανέρχεται στα 70 ευρώ το άτομο και 10 ευρώ για το γεύμα.  Επίσης παρέχεται η δυνατότητα να  μισθωθεί το σκάφος για παράδειγμα από  παρέα ατόμων και να οργανωθεί το πρόγραμμα κατά τις επιθυμίες της παρέας. Επίσης διοργανώνονται εκδρομές για ψάρεμα, για εκμάθηση ιστιοπλοΐας αλλά και για τους ρομαντικούς μια  βόλτα στο ηλιοβασίλεμα του Θρακικού πελάγους!

Αναβαθμίζεται το Αλιευτικό καταφύγιο των Αβδήρων

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι αλιείς των Αβδήρων που δραστηριοποιούνται στο αλιευτικό καταφύγιο υποδέχτηκαν τον «Άβδηρο» θερμά, τους έχουν παραχωρήσει θέσεις για τα ιστιοπλοϊκά τους και όπως είπε ο κ. Κοντογιώργης τα μηνύματα είναι θετικά καθώς υπάρχει ενδιαφέρον  από τον κόσμο.

Είναι ένα καλό νέο για την περιοχή των Αβδήρων καθώς έτσι αναβαθμίζεται και το λιμάνι  καθώς διευρύνεται η χρήση του και σε τουριστική και όχι μόνο σε αλιευτική.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@emrpos.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …