Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο Γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης σήμερα στην Ξάνθη

Ο Γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης σήμερα στην Ξάνθη

0
avgenakis

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση: «Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη- Οι προτάσεις της ΝΔ»

Η Ξάνθη θα είναι ο επόμενος σταθμός της δράσης της Νέας Δημοκρατίας «Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ», σε ολόκληρη την Ελλάδα, που σκοπό έχει τη δημιουργία ενός ανοικτού, δημόσιου διαλόγου με όλους τους αυτοδιοικητικούς α’ και β’ βαθμού.

Η εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη, 16 Μαΐου 2018, 7:30μ.μ. στο Ξενοδοχείο Z Palace (Τέρμα Γ. Κονδύλη), στην Ξάνθη,  είναι η τρίτη μιας σειράς συσκέψεων στο πλαίσιο του πραγματικού διαλόγου με τα αυτοδιοικητικά στελέχη όλων των βαθμίδων και με τις τοπικές κοινωνίες που ανοίγει η ΝΔ, ενόψει της κυβερνητικής πρότασης που περιλαμβάνει αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ κ. Τ. Γαϊτάνης. Οι βασικές θεματικές ενότητες της εκδήλωσης αφορούν στις επερχόμενες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης και τις θέσεις της ΝΔ.

Μετά το πέρας των βασικών εισηγήσεων θα ακολουθήσει ανοικτός διάλογος με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…