Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σήμερα Πέμπτη θα εκδοθούν τα αποτελέσματα από τις μετρήσεις του Δ.Π.Θ και της Διεύθυνσης Υγείας

Σήμερα Πέμπτη θα εκδοθούν τα αποτελέσματα από τις μετρήσεις του Δ.Π.Θ και της Διεύθυνσης Υγείας

0

Δεν υπάρχει κίνδυνος τοξικών αερίων για την περιοχή σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sunlight. Δεσμεύτηκε για καμιά απόλυση εργαζομένου

Παραμένει στο εργοστάσιο η δύναμη της Πυροσβεστικής ελέγχοντας τους χώρους και αποτρέποντας πιθανότητα αναζωπύρωσης

Τα προληπτικά μέτρα για τις επόμενες 48 ώρες

Σε ανακοίνωσή της η εταιρία Sunlight για τη μεγάλη φωτιά, αναφέρεται στις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Εξάλλου λίγο μετά τις 7 μ.μ. το βράδυ της Τρίτης, ο εκπρόσωπος του ομίλου Olympia Βαγγέλης Καρτάλης ανακοίνωσε ενώπιον των φορέων της περιοχής, ότι κανείς εργαζόμενος δεν θα απολυθεί και όλες οι θέσεις θα διασφαλιστούν. Μάλιστα, από σήμερα Τετάρτη όλοι οι εργαζόμενοι θα δουλέψουν κανονικά ενώ η εταιρία θα κατασκευάσει εκ νέου όλο το τμήμα και θα το επαναλειτουργήσει, ακόμη πιο σύγχρονο και μοντέρνο, όπως ανέφερε.

Η ανακοίνωση της εταιρίας

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Sunlight, «σήμερα, 1η Μαΐου, λίγο πριν τη 1.00 το μεσημέρι ξέσπασε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο εργοστάσιο μπαταριών της ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT στο Όλβιο Ξάνθης.

Εφαρμόζοντας απόλυτα το σύστημα εκτάκτων αναγκών και τηρώντας τις διαδικασίες ασφαλείας, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές, και όλοι οι εργαζόμενοι είναι απόλυτα ασφαλείς και καλά στην υγεία τους.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατάσβεση της φωτιάς, η οποία ήδη έχει τεθεί υπό έλεγχο. Διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει κίνδυνος τοξικών αερίων για την περιοχή.

Η διοίκηση της εταιρείας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές. Εφόσον παραστεί ανάγκη η εταιρεία θα εκδώσει νέα ανακοίνωση».

Την Πέμπτη θα εκδοθούν τα αποτελέσμτα των μετρήσεων

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του “Ε” τα αποτελέσματα του Τμήματος Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης και Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας Ατμοσφαιρικών Ρύπων του ΔΠΘ που κάνει τις μετρήσεις  και της Διεύθυνσης Υγείας της Π.Ε. Ξάνθης θα εκδοθούν σήμερα και την Παρασκευή θα ληφθούν νέες αποφάσεις.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στις έξι περιοχές που επιμένει ο κορωνοϊός η Ξάνθη

Τον προβληματισμό για Ξάνθη, Πέλλα, Δράμα, Φλώρινα, Πιερία και Ημαθία μετέφερε ο Ν. Χαρδαλ…