Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κοντά σε συμφωνία με τη NOVA βρίσκεται η Ξάνθη για τηλεοπτική κάλυψη την επόμενη χρονιά

Κοντά σε συμφωνία με τη NOVA βρίσκεται η Ξάνθη για τηλεοπτική κάλυψη την επόμενη χρονιά

0

Αποχαιρέτησε και τον Μεχία η ΠΑΕ

Τα παιχνίδια της Ξάνθης κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσουν να μεταδίδονται από τη συχνότητα της NOVA μιας και η τοπική ΠΑΕ βρίσκεται μια ανάσα από την επίτευξη συμφωνίας με το συνδρομητικό κανάλι. Έτσι, φαίνεται πως κλείνει για την ομάδα η εκκρεμότητα της τηλεοπτικής κάλυψης των παιχνιδιών της ενόψει της σεζόν 2018-2019. Η συμφωνία αυτή θα αποφέρει στην ΠΑΕ Ξάνθη έσοδα της τάξης των 1,2 εκατ. ευρώ.

Επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να υπάρξει μέχρι τα τέλη Μαΐου, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι η Ξάνθη βγαίνει από το γκρουπ των τηλεοπτικά… άστεγων ομάδων της Superleague, που πονοκεφαλιάζουν τη διοργανώτρια αρχή, σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος τον Αύγουστο.

Τέλος και ο Μεχία

Παρελθόν από την Ξάνθη αποτελεί ο Αλφρέντο Μεχία με τον αμυντικό μέσο από την Ονδούρα να συμφωνεί για λύση του συμβολαίου του.

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις μένουν για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο του Αλφρέντο Μεχία με την Ξάνθη. Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και υπήρξε συμφωνία να διακοπεί το συμβόλαιο του αμυντικού μέσου από την Ονδούρα. Σε ενάμιση χρόνο στα Πηγάδια ο Μεχία αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 2 γκολ, ενώ έπαιξε και 6 ματς Κυπέλλου χωρίς να σκοράρει. Από την στιγμή που αποχωρεί ο Μεχία, στην Ξάνθη είναι δεδομένο πως θα κοιτάξουν για παίκτη στην θέση αυτή.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Αγωνίζεται σήμερα με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής Συνεχίζεται με την 24η αγωνιστική το πρ…