Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ 9η θερινή συνάντηση μανιταρόφιλων ΑΜΘ

9η θερινή συνάντηση μανιταρόφιλων ΑΜΘ

0

Τη Δευτέρα στην ορεινή περιοχή της Δράμας

Η 9η θερινή συνάντηση μανιταρόφιλων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα του Αγ. Πνεύματος 28-5-2018, ώρα 10.00 π.μ. στην ορεινή περιοχή του Ν. Δράμας.

Η συνάντηση των Μανιταρόφιλων θα γίνει στις 10.00 π.μ. στον ΠΑΡΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΔΡΑΜΑΣ. Από το σημείο αυτό θα  αναχωρήσουν οι συμμετέχοντες με τα προσωπικά τους ΙΧ για το χωριό Σιδηρόνερο που απέχει περίπου 40χλμ.

Στη συνάντηση μπορούν να λάβουν μέρος όχι μόνο τα μέλη του συλλόγου, αλλά και όσοι ενδιαφέρονται να δουν από κοντά στο φυσικό τους περιβάλλον άγρια μανιτάρια, να μάθουν γι’ αυτά και να πάρουν μαζί τους μερικά φαγώσιμα για να τα δοκιμάσουν, κάποιοι ίσως για πρώτη φορά. Τα έμπειρα μέλη του συλλόγου θα τους καθοδηγήσουν με σωστό και υπεύθυνο τρόπο, έτσι ώστε να αρχίσουν να ξεχωρίζουν τα φαγώσιμα από τα επικίνδυνα μανιτάρια, αλλά και να αναπτύξουν υπεύθυνη στάση απέναντι στους μύκητες και το φυσικό τους περιβάλλον.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής.

«Σας περιμένουμε για να περάσουμε μαζί ένα ευχάριστο πρωινό στη φύση, παρέα με τα μανιτάρια! «, αναφέρουν οι διοργανωτές.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στα τηλ. 6951483495  και 6972813223.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …