Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ολοκληρώθηκε με θερμή ανταπόκριση ο Ραδιομαραθώνιος Αγάπης

Ολοκληρώθηκε με θερμή ανταπόκριση ο Ραδιομαραθώνιος Αγάπης

0

Τη στήριξη και διάθεση ενίσχυσης του Γηροκομείου της πόλης εξέφρασαν για άλλη μια χρονιά Σχολεία, φορείς, σύλλογοι, επιχειρήσεις και συνδημότες

 Σχολεία, φορείς, σύλλογοι, επιχειρήσεις και πολίτες ανταποκρίθηκαν και φέτος στο κάλεσμα του Γηροκομείου Ξάνθης και τη διοργάνωση του Ραδιομαραθώνιου Αγάπης για την ενίσχυσή του που πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, τη Μεγάλη Τετάρτη.

Για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος Γιάννης Παπαχρόνης, μέλη του ΔΣ, αλλά και εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ ανέλαβαν να διαδώσουν το μήνυμα της αλληλεγγύης με αφορμή τoν εορτασμό του Πάσχα για την ενίσχυση του ιδρύματος που φιλοξενεί άτομα της Τρίτης Ηλικίας.

Ακόμη, με θέρμη ανταποκρίθηκαν και οι εθελοντές που βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης με τους κουμπαράδες, καθώς και τα καταστήματα που φιλοξενούν κουμπαράδες τους Ραδιομαραθώνιου έως την Κυριακή του Θωμά.

Σύμφωνα με τον απολογισμό που μετέδωσε ο πρόεδρος τα χρήματα φέτος αναμένεται να υπερβούν την περσινή χρονιά, όταν και συγκεντρώθηκαν 6.582 ευρώ και αυτό είναι ένα θετικό μήνυμα για την επιτυχία της δράσης, αλλά και την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών, επιχειρήσεων και ιδιωτών που ο καθένας στο μέτρο που δύναται, συνεισέφερε για την ενίσχυση του Γηροκομείου.

Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού Life.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πιθανή διακοπή νερού αύριο σε περιοχές της πόλης

Στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης από το Παρά…