Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Το Επιμελητήριο καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στην Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία –Θράκη 2018

Το Επιμελητήριο καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στην Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία –Θράκη 2018

0

Θα γίνει στην Κομοτηνή 18-20 Μαΐου

Το Επιμελητήριο Ξάνθης καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του, να συμμετέχουν στην 25η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2018» προκειμένου να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να προσελκύσουν νέους πελάτες και να αναπτύξουν δημιουργικές επιχειρηματικές επαφές. Η Έκθεση θα λειτουργήσει από την Παρασκευή 18 έως και την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Α.Μ-Θ στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής. Η διοργάνωση, την οποία και αυτή τη χρονιά διοργανώνουν η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης από κοινού με την ΔΕΘ – HELEXPO, έχει ως βασική κατεύθυνση τον αγροδιατροφικό τομέα και δίνεται έμφαση στην επιχειρηματική εξωστρέφεια και την καινοτομία.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου Ξάνθης έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν ΔΩΡΕΑΝ, στο 12 τ.μ. περίπτερο του Επιμελητηρίου. Ο τρόπος συμμετοχής (δείγματα, έντυπα κ.λπ.) θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή είναι:

  • η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και να έχει εξοφλήσει και τη συνδρομή του έτους 2018
  • η φυσική παρουσία εκπροσώπων κάθε επιχείρησης.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 στο Fax (2541025987) ή στο e-mail (info@ebex.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη συμμετοχής του Επιμελητηρίου στην Έκθεση, κα. Τσελεπίδου Σοφία στα τηλέφωνα 2541022533, 2541025105 (εσωτ. 5).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Τράπεζα Πειραιώς συμμετέχει στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»

Η Τράπεζα Πειραιώς, πιστή στις αξίες της για την προστασία του περιβάλλοντος και τη στήριξ…