Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παραμένει πρόεδρος του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων ο Δ. Γαλανόπουλος

Παραμένει πρόεδρος του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων ο Δ. Γαλανόπουλος

0
galanopoulos adedy

Το 90% άγγιξε η συμμετοχή. Ψήφισαν 472 μέλη. Για πρώτη φορά εκπροσωπούνται οι υπάλληλοι όλων των δήμων στο 9μελές ΔΣ

 «Η διεύρυνση της εκπροσώπησης, μέσα από την τροποποίηση του καταστατικού», ήταν για μένα μία παρακαταθήκη που ήθελα να αφήσω στους επόμενους», σημείωσε ο πλειοψηφών

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν στο σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Ξάνθης την Τετάρτη 14-03-2018 και Πέμπτη 15-03-2018, στο Δημοτικό αμφιθέατρο Δήμου Ξάνθης, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., εκπροσώπων στην ΠΟΕ-ΟΤΑ καθώς και ελεγκτικής επιτροπής.

dimarxeio dec16
Με ενιαίο συνδυασμό διενεργήθηκαν οι εκλογές

Από την εκλογική διαδικασία πρώτος αναδείχθηκε ο Δημήτρης Γαλανόπουλος που ξεκινά νέα θητεία στο «τιμόνι» της Διοίκησης, ενώ αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή που έφτασε το 90%. Από τους 534 εγγεγραμμένους ψήφισαν οι 472. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 451, τα άκυρα 12 και τα λευκά 9. Επίσης, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι πλέον το συμβούλιο, μετά την τροποποίηση του καταστατικού το 2016, είναι 9μελες (αντί 6μελές) και πλέον εκπροσωπούνται οι υπάλληλοι όλων των δήμων της Ξάνθης.

Ικανοποίηση για τη μεγάλη συμμετοχή, αλλά και την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, εξέφρασε ο Δημήτρης Γαλανόπουλος, τονίζοντας ότι η εκπροσώπηση όλων των δήμων του νομού, αλλά και η άμεση επαφή με τους εκπροσώπους και των περιφερειακών δήμων είναι σημαντική, καθώς δίνει στη διοίκηση της δυνατότητα να ενημερώνεται για την κατάσταση και τα προβλήματα σε όλο το νομό.

«Για εμένα η εξέλιξη αυτή είναι μία παρακαταθήκη που ήθελα να αφήσω, προκειμένου να την αξιοποιήσουν οι συνδικαλιστές που θα έρθουν στη συνέχεια. Θεωρώ ότι η μεγάλη συμμετοχή είναι σημαντική για εμάς και για τον επιπλέον λόγο ότι καταφέραμε να συσπειρώσουμε το σύλλογό μας με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο και όχι με πολλές διάσπαρτες υποψηφιότητες στα ψηφοδέλτια, όπως συμβαίνει συχνά, όταν υπάρχει μεγάλη προσέλευση στην κάλπη», σημείωσε ο κ. Γαλανόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι το ψηφοδέλτιο «Συναδελφική Αλληλεγγύη» απαρτίζεται από διάφορους πολιτικούς χώρους, χωρίς αποκλεισμούς.

Στο νέο ΔΣ εκλέγονται οι: Δημήτρης Γαλανόπουλος, η Πόπη Τζανόγλου, η Βασιλική Χρηστίδου, ο Ηλίας Γκίκας, ο Θανάσης Μπαμπάτσος, η Μαρία Χατζηγιαννάκου, ο Παντελέημων Πεπονίδης, ο Απόστολος Ελευθεριάδης και ο Αβραάμ Συμεωνίδης. Εντός της εβδομάδας θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο ΔΣ.

Αποτελέσματα των εκλογών για το ΔΣ-Συνδυασμός «Συναδελφική Αλληλεγγύη»

  1. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 350
  2. ΓΚΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΝΔΡΕΑ 262
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ 135
  4. ΜΠΑΜΠΑΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 242
  5. ΠΕΠΟΝΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ 185
  6. ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΠΕΤΡΟΥ 31
  7. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ του ΣΤΑΥΡΟΥ 133
  8. ΤΖΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 297
  9. ΦΥΝΤΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΡΑΣΧΟΥ 96
  10. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΖΗΣΗ 185

11. ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ 289

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Ομάδα κρούσης» από το 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής για την κατάχρηση κινητού από τους μαθητές

Πρόκειται για μαθητές οι οποίοι σε συνεργασία με τους καθηγητές τους έφτιαξαν ένα ερωτηματ…