Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κυπελλούχος Ξάνθης για δεύτερη χρονιά ο Άρης Αβάτου

Κυπελλούχος Ξάνθης για δεύτερη χρονιά ο Άρης Αβάτου

0

 Νίκησε με 1-0 τον Ορφέα Ξάνθης

 Πέρυσι κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης για πρώτη φορά στην ιστορία του! Φέτος διατήρησε τα σκήπτρα κερδίζοντας με 1-0 τον Ορφέα στον μεγάλο τελικό που είχε πάθος, δύναμη αλλά λίγες φάσεις.

Όλα κρίθηκαν χάρη στο γκολ του Δόντσου πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα. Το γκολ αυτό ήταν αρκετό για να χαρίσει το τρόπαιο στον Άρη Αβάτου, που έχει ήδη εξασφαλίσει από την περασμένη εβδομάδα και την παραμονή του στη Γ’ Εθνική.

O Oρφέας μετά την ψυχρολουσία του γκολ, αντέδρασε μόλις στο 39′ όταν το δυνατό σουτ του Πασχαλάκη απέκρουσε ο Αμουτζάκης. Η δεύτερη φάση για τον Ορφέα ήρθε στο 44 σε σέντρα σουτ σε εκτέλεσε φάουλ του Κατρανίδη, όταν η μπάλα πέρασε μπροστά από το τέρμα χωρίς να μπορεί κανείς να την σπρώξει προς την εστία

Στο δεύτερο μέρος ο Ορφέας μπήκε δυνατά και πιέζει για την ισοφάριση, όμως η μεγάλη φάση έρχεται στο 63′ από το Άβατο όταν πολύ δυνατό σουτ του Νίκου Κούτρα αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ρούφος.

Στο 75‘ παμε σε αναγκαστική αλλαγή διαιτητή, με τον Σάββα Κωνστνατινίδη να καλείται να παίξει τα τελευταία λεπτά του αγώνα αντικαθιστώντας τον Χρήστο Τζεβελεκίδη που φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Ο υπόλοιπος αγώνας κυλάει χωρίς καμία ουσιαστική φάση και το σφύριγμα της λήξης μετά από επτά λεπτά καθυστερήσεων, βρίσκει τον Άρη Αβάτου κυπελλούχο.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή (81 Τανζού), Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μπουνταγκίδης Γ., Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Τορομανίδης (67’ Γ. Καραγκιόζης), Ξαντινίδης, Χίντ Ιμέρ, Πασχαλάκης (52 Τουγιάλ).

Καλύτεροι απο τον Ορφέα Ξάνθης οι Μαλαδένης, Μαυρόπουλος και Κατρανίτσας.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης Αλ., Βαφειάδης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Σαρηγιαννίδης Π., Ευθυμιάδης, Γκέκας (44’ Λαζαρίδης-αναγκαστική αλλαγή), Μελισσόπουλος Ν. (61 Τουλγαρίδης), Χαριτίδης (85 Κοτόπουλος

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…