Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τη στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια

Τη στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια

0

Η βιαιότητα της μοιραίας επίθεσης του πατέρα της 18χρονης από τη Σμίνθη αποτυπώθηκε στην ιατροδικαστική εξέταση

Η βιαιότητα της επίθεσης που δέχθηκε η 18χρονη κοπέλα από τη Σμίνθη, που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του πατέρας της αποτυπώθηκε στην ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε το Σάββατο ο ιατροδικαστής Νίκος Κηφνίδης. Όπως προέκυψε από τη νεκροτομή, η άτυχη κοπέλα έφερε πολλαπλές εκδορές, μώλωπες και εκχυμώσεις, ακόμη και στο κεφάλι, σημάδι ότι προηγήθηκε πάλη. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο πατέρας της επιτέθηκε με τα χέρια, αφού δεν υπάρχουν ίχνη από εργαλείο και στη συνέχεια απαγχονίστηκε. Ο ίδιος δεν έφερε σημάδια, πράγμα που δείχνει ότι η 18χρονη δεν μπορούσε να αμυνθεί.

Εν τω μεταξύ, με βάση τα πορίσματα του κ. Κηφνίδη, ο θάνατος της κοπέλας προήλθε μία ώρα περίπου πριν την εντοπίσει η θεία της στο σπίτι, στις 9-9.30 το πρωί.

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία, που βιώνει μαζί με τις τέσσερις αδελφές του θύματος το δράμα της οικογενειακής τραγωδίας. Η είδηση έκανε το γύρο των πανελλαδικών ΜΜΕ, ενώ δεν έλειψαν οι υπερβολές, οι ανακρίβειες και οι ακρότητες.

 Διάψευση από το Διοικητή του ΠΓΝΑ

Έντονα κατακρίθηκε η επιλογή διάφορων ΜΜΕ να τονίσουν το θρήσκευμα του πατέρα-δράστη, αφού καμία σημασία δεν είχε με την ενέργειά του, στην οποία οδηγήθηκε μετά από χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έντονα ενοχλήθηκε και ο διοικητής του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Αδαμίδης, για τον ισχυρισμό πανελλαδικής εφημερίδας, που αναπαρήχθη δεκάδες φορές, ότι ο παιδοκτόνος νοσηλευόταν στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης απ’ όπου βγήκε με τριήμερη άδεια, είδηση την οποία διέψευσε. Όπως άλλωστε, εξαρχής είχε καταγράψει το «Ε» ο πατέρας νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες σε άλλη ψυχιατρική κλινική εντός της ΑΜΘ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…