Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Η μουσική παράσταση «Ο Αττίκ στο Παρίσι» στην Ξάνθη

Η μουσική παράσταση «Ο Αττίκ στο Παρίσι» στην Ξάνθη

0

Το θέατρο «Ανατολικά Του Νέστου» υποδέχεται τη μοναδική παράσταση που παρουσιάζει ο Γιώργης Χριστοδούλου στις 4 Ιανουαρίου

Το θέατρο «Ανατολικά Του Νέστου» φιλοξενεί την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου στις 21.00, την εξαιρετική μουσική παράσταση , που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς, «Ο Αττίκ στο Παρίσι».

Ο Γιωργής Χριστοδούλου παρουσιάζει για μία μόνο παράσταση τα άγνωστα “χαμένα” τραγούδια του Αττίκ από την εποχή που αυτός ζούσε στο Παρίσι. Οι ελληνικές επιτυχίες του που ακολούθησαν, οι έρωτες και η ζωή του ξετυλίγονται στο πρώτο μέρος της βραδιάς, ενώ στο δεύτερο, ο Γιώργης με τη ζεστή φωνή του και τις αφηγήσεις του, ζωντανεύει την ατμόσφαιρα των παλιών καμπαρέ του μεσοπολέμου. “Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά”, “Πόσο λυπάμαι”, “Πάμε σαν άλλοτε”, “Ζητάτε να σας πω” και τόσα άλλα, κάθε τραγούδι και μια μοναδική ιστορία.

Για ποιά γυναίκα γράφτηκε το “Ας ερχόσουν για λίγο”, με ποιόν “περίεργο” τρόπο γίνονταν γνωστά τα τραγούδια πριν το ραδιόφωνο, υπήρχε ελαφρύ “επαναστατικό” τραγούδι πριν τον Θεοδωράκη;

Αυτά και άλλα τόσα ερωτήματα απαντώνται στη γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση παράσταση του Γιώργη Χριστοδούλου τον οποίο συνοδεύει ο ταλαντούχος Χάρης Σταυρακάκης στο πιάνο και το ακορντεόν.

Προπώληση 8 ευρώ στο βιβλιοπωλείο Πυργελή. Γενική είσοδος 10 ευρώ. Τηλ για κρατήσεις 6973498913.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύκλος εκδηλώσεων από την Εθνική Λυρική Σκηνή

Με ένα περιοδεύον αφιέρωμα στον Θεόφραστο Σακελλαρίδη. Παραστάσεις σε Κάστρο Καβάλας και Θ…