Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Live με τους Μarva Von Theo

Live με τους Μarva Von Theo

0

Λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου στις 11 Ιανουαρίου στο Nostos Live

Το electropop duo των Μarva Von Theo, λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτο του δίσκου “Dream within a Dream”, περιοδεύει στη Βόρειο Ελλάδα με εμφανίσεις σε Ξάνθη (ΝΟΣΤΟΣ), Θεσσαλονίκη (ΥΠΟΓΕΙΟ) και Σέρρες (ΑΙΓΛΗ).

Oι Marva Von Theo σχηματίστηκαν το 2016 από την τραγουδίστρια-τραγουδοποιό Marva, που έχει ως έδρα την Αθήνα, και τον συνθέτη-παραγωγό Τεό Φοινίδη, ο οποίος δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Βιέννη.

Στην μουσική τους συνυπάρχουν ο ήχος των Synths από την Synthpop και τα σκοτεινά Darkwave ηχοχρώματα των 80΄s, μαζί με Samples και Drumbeats της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής, δημιουργώντας ένα πειραματικό αλλά ταυτόχρονα οικείο άκουσμα. Τα φωνητικά έχουν μια εσωτερική ένταση που άλλοτε σαγηνεύει και αποπλανεί τον ακροατή και άλλοτε τον παρασύρει σε ένα συναισθηματικό, μελαγχολικό ταξίδι μέσα στις προσωπικές ιστορίες που κρύβουν οι στίχοι.

Live εκτελέσεις των κομματιών τους “Dead in Berlin”, “Secret Lover” και “What is it about me that you love”, κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο προς ακρόαση.

Στην Ξάνθης τους αναμένους στις 11 Ιανουαρίου, στις 10 μμ στο Nostos Live.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ψηφιδωτά λάμποντα!

«…είχε στα μάτια ψηφιδωτό τον καημό της Ρωμιοσύνης, εκείνου του πέλαγου τον καημό σαν ήβρε…