Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Γιατρός του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης συνελήφθη για «φακελάκι»

Γιατρός του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης συνελήφθη για «φακελάκι»

0

Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Ανακοίνωση από τον Διοικητή του Νοσοκομείου

Νέο περιστατικό χρηματισμού γιατρού του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης σημειώθηκε τη Δευτέρα. Ο γιατρός πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να παίρνει «φακελάκι» και οδηγήθηκε την Τρίτη στον Εισαγγελέα.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για δεύτερη υπόθεση, καθώς και άλλος γιατρός του Νοσοκομείου τα τελευταία δύο χρόνια είχε πιαστεί για χρηματισμό και παύθηκε πριν μερικούς μήνες από τα καθήκοντά του, μετά την ολοκλήρωση της πειθαρχικής διαδικασίας. Και βέβαια το τοπίο συμπληρώνει και η πρόσφατη αποκάλυψη συμμετοχής γιατρού του ίδιου Νοσοκομείου σε σκάνδαλο εκατομμυρίων ευρώ με παράνομες συνταγογραφήσεις, όπου εμπλέκεται και συνάδελφός του από το Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.

Η ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσοκομείου, Δημήτρη Αδαμίδη

Πανεπιστημιακός ιατρός του Π.Γ. Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης συνελήφθη τη Δευτέρα το βράδυ από προσωπικό της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, επ΄ αυτοφώρω για χρηματισμό (φακελάκι). Ο συλληφθείς κρατήθηκε την νύχτα στο αστυνομικό τμήμα και οδηγήθηκε την τρίτη στο αυτόφωρο.

Το πρόβλημα υγείας του ασθενούς αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από άλλο ιατρό της ίδιας ειδικότητας. Οι ασθενείς που πέφτουν θύματα εκβιασμού για να δώσουν χρηματική αμοιβή σε προσωπικό του νοσοκομείου δεν πρέπει να διστάζουν να κάνουν ενυπόγραφες καταγγελίες στην αστυνομία. Η διοίκηση του ΠΓΝ ΕΒΡΟΥ εγγυάται την έγκαιρη πλήρη και ασφαλή αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας από άλλο ιατρό της ίδιας ειδικότητας και σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη αυτό θα αντιμετωπιστεί σε άλλο νοσοκομείο του ΕΣΥ με μέριμνα του Υπουργείου Υγείας. Θα ακολουθηθεί προβλεπόμενη πειθαρχική και ποινική διαδικασία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…