-2 κεσεδάκια στραγγιστό γιαούρτι
-2 κεσεδάκια φέτα σε τρίμματα
-1 κεσεδάκι φρέσκο γάλα
-1 κεσεδάκι ξινομυζήθρα ή γαλοτύρι
-2 κεσεδάκια καλαμποκάλευρο
-αλάτι
-φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-2 κ.σ. μαργαρίνη
Τα υλικά τα μετράμε με τα κεσεδάκια του γιαουρτιού. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη φέτα, το γιαούρτι, το γάλα και την ξινομυζήθρα και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. Τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε στο μείγμα τυριών και γιαουρτιού το καλαμποκάλευρο κι ανακατεύουμε πολύ καλά. Λαδώνουμε ένα μακρόστενο πυρίμαχο σκεύος και απλώνουμε μέσα τη ζύμη. Κάνουμε βαθουλώματα στην επιφάνειά της με το δάχτυλο και μοιράζουμε εδώ κι εκεί πάνω στη γιαουρτοτυρόπιτα κομματάκια μαργαρίνης. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, στις αντιστάσεις, για περίπου 45΄, έως ότου ροδίσει η επιφάνεια της πίτας.