Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 16 προσλήψεις προσωπικού εστίασης στο Νοσοκομείο Ξάνθης

16 προσλήψεις προσωπικού εστίασης στο Νοσοκομείο Ξάνθης

0

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά από 21-10-2017 έως και την 30-10-2017

Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου, συνολικά δέκα έξι (16) ατόµων για την αντιµετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γ Ν Ξάνθης.

 

Κατηγορία Ειδικότητα Απασχόληση Θέσεις
ΥΕ Προσωπικό Εστίασης Ειδικότητας τραπεζοκόµων ΓΙΑ 6ωρη ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 3
ΥΕ Προσωπικό Εστίασης Ειδικότητας τραπεζοκόµων ΓΙΑ 4ωρη ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 9
YΕ Προσωπικό Εστίασης Ειδικότητας Βοηθών Μαγείρων ΓΙΑ 6ωρη ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 1
YΕ Προσωπικό Εστίασης Ειδικότητας Βοηθών Μαγείρων ΓΙΑ 4ωρη ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 3

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: «ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ- ΝΕΑΠΟΛΗ Τ.Κ. 67100 – ΞΑΝΘΗ», απευθύνοντάς την στο Τµήµα ∆ιαχείριση Ανθρώπινου ∆υναµικού υπόψιν κας Χασιώτη Αθανασία (τηλ. επικοινωνίας: 25413-51172,158). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

dhmarxeio neo 1Ξεκινά αρχές Νοεμβρίου το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας με τις 296 θέσεις για το δήμο Ξάνθης

«Κόπηκαν» 41 θέσεις από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του Δήμου Ξάνθης από τις αρχικές 337 θέσεις με απόφαση του υπουργείου Εργασίας. Ενημερώθηκε ο δήμος Ξάνθης

 Το αργότερο την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου αναμένεται να εκδοθεί η προκήρυξη που αφορά στην υλοποίηση προγράμματος κοινωφελούς εργασίας σε 34 δήμους της χώρας για 7.685 θέσεις απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων. Όπως γράψαμε σε παλαιότερο ρεπορτάζ μας αρχικά είχαν εγκριθεί 337 θέσεις για το δήμο Ξάνθης αυτές μειώθηκαν σε 296. Μειώσεις σε θέσεις έχουν υποστεί κι άλλοι δήμοι και αρμόδιο γι αυτό είναι το υπουργείο Εργασίας. Η αλλαγή αυτή επιφέρει αλλαγές και στις λίστες των ειδικοτήτων που έχουν υποβάλλει οι δήμοι οι οποίοι και θα κληθούν να τις αναπροσαρμόσουν και να τις ξαναϋποβάλλουν.

Ειδικότητες

Μεγάλο το εύρος των ειδικοτήτων που θα ζητηθούν. Μεταξύ αυτών:Κοινωνικοί φροντιστές, φωτογράφοι, γεωπόνοι, διοικητικού οικονομικού, δασολόγοι, δάσκαλοι, θεατρολόγοι, βοηθοί βρεφονηπιοκόμων, νοσηλευτές, οδηγοί, μάγειρες, ξεναγοί, μηχανικοί περιβάλλοντος, κτηνίατροι, βιβλιοθηκονόμοι, οικοδόμοι, μηχανολόγοι μηχανικοί, δημοσιογράφοι, βρεφοκόμοι, τοπογράφοι, τραπεζοκόμοι, χειριστές Η/Υ, ψυκτικοί, λογοθεραπευτές, ελαιοχρωματιστές, νηπιαγωγοί, γενικών καθηκόντων, κ.α.

Προϋποθέσεις συμμετοχής των ανέργων

Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι οι υποψήφιοι ωφελούμενοι να είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ και πρέπει να ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες: Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ. Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς. Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ. Άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων πτυχιούχων του ΟΑΕΔ. Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών. Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ. Υπενθυμίζουμε ότι ποσοστό 15% των θέσεων θα καλυφθεί από ΑμεΑ, βάσει της νέας νομοθεσίας. Ιδιότητα δικαιούχου του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ).

1.459 άνεργοι 18-24 ετών θα βρουν δουλειά με επιχορήγηση επιχειρήσεων από τον ΟΑΕΔ

Όλα είναι έτοιμα για το Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 1.459 ανέργων νέων, ηλικίας 18-24 ετών που θα υλοποιήσει το προσεχές διάστημα ο ΟΑΕΔ. Η σχετική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας δημοσιεύθηκε ήδη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (τεύχος Β’ αρ. 3379/2017) και αναμένεται η πρόσκληση του ΟΑΕΔ. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και σε Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα.

Ωφελούμενοι

Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι:

  1. Άνεργοι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το «Πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για ανέργους ηλικίας 18 -24 ετών» (κοινή υπουργική απόφαση 35453/702/1.8.2016 ΦΕΚ/2425/Β΄/5.8.2016) και να καλύπτουν την προϋπόθεση 4 της παρούσας παραγράφου.
  2. Να είναι ηλικίας 18-24 ετών, δηλαδή να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να διανύουν το 19ο έτος και να έχουν συμπληρώσει το 24ο και να διανύουν το 25ο έτος αντίστοιχα κατά την ημερομηνία υπόδειξής τους από την αρμόδια Υπηρεσία.

525 προσλήψεις μόνιμων στα ΕΛΤΑ

Τα προσόντα που απαιτούνται

Προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων θα κάνουν τα ΕΛΤΑ μετά από μια δεκαετία. Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, ο οποίος θα ξεκινήσει σύντομα, το πιθανότερο εντός του Νοεμβρίου, και θα είναι το δεύτερο μεγάλο «πακέτο» νέων θέσεων εργασίας, μαζί με αυτές στην ΕΥΔΑΠ. Τα ΕΛΤΑ αυτή τη φορά θα προχωρήσουν σε πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων καθώς η κάλυψη των κενών με εποχικούς δεν επαρκεί. Σύμφωνα η κατάρτιση της σχετικής προκήρυξης βρίσκεται στα τελευταία στάδια καθώς επεξεργάζονται τις τελευταίες λεπτομέρειες της.

Οι θέσεις στα ΕΛΤΑ

Ταχυδρόμοι 230
Υπάλληλοι εσωτερικής εκμετάλλευσης 215
Διοικητικές ειδικότητες 25
Οδηγοί 25
Διαμετακομιστές 15
Μηχανοτεχνικοί ΜΕΚ 13
Χειριστές συστήματος κατεργασίας ύδατος 2

Τα προσόντα ανά ειδικότητα

ΔΕ Διανομέων – Ταχυδρόμων: Οποιοδήποτε πτυχίο δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ανεξαρτήτως ειδικότητας. Για την ειδικότητα των διανομέων απαιτείται επίσης δίπλωμα οδήγησης μοτοσικλέτας κατηγορίας Α’ εκτός του μοτοποδηλάτου.

ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης :Δίπλωμα ΙΕΚ οποιασδήποτε ειδικότητας του χρηματοπιστωτικών ή διοικητικών υπηρεσιών ή πτυχίο Β κύκλου ΤΕΕ οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή απολυτήριο Πολυκλαδικού Λυκείου ή ΤΕΛ ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης και γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα επεξεργασίας κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών διαδικτύου.

Διαγωνισμός για 12 υπαξιωματικούς του Υγειονομικού στο Λιμενικό Σώμα

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

Από τη Δευτέρα 9/10 ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 12 προσλήψεις ειδικότητας Υγειονομικού που θα προσλάβει το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, μετά από διαγωνισμό.

Δώδεκα (12) Υπαξιωματικούς, ειδικότητας Υγειονομικού, θα προσλάβει το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, μετά από διαγωνισμό. Ειδικότερα, θα προσληφθούν εννέα νοσηλευτές, ένας φυσιοθεραπευτής, ένας εργοθεραπευτής και ένας λογοθεραπευτής.

H προκήρυξη του διαγωνισμού έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 31/25-09-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) και έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Δι@ύγεια» (http://diavgeia.gov.gr) (ΑΔΑ: Ω70Ρ4653ΠΩ-6ΓΩ), από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι. Στην προκήρυξη αναφέρονται, μεταξύ άλλων, η ηλικία και τα λοιπά προσόντα των υποψηφίων, οι διαδικασίες του διαγωνισμού, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών γίνεται είτε ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία είτε αυτοπροσώπως(ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο σχετικά άτομο), στη Σχολή Λιμενοφυλάκων (τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο, Πειραιάς, Τ.Κ. 18510), κατά τις εργάσιμες ημέρεςκαι ώρες (από 08:00 έως 14:00). Η προθεσμία για την κατάθεση των δικαιολογητικών αρχίζει στις 09-10-2017, ημέρα Δευτέρα και τελειώνει στις 03-11-2017,ημέρα Παρασκευή.

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …