Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Ζήτησε να κάνουν ησυχία και δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του!

Ζήτησε να κάνουν ησυχία και δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του!

0
vovos epeisodio

Ακόμη ένα θλιβερό συμβάν με βιαιοπραγία προστέθηκε στο “πολυτάραχο” κτήριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Δαγκλή

Ένα ακόμη επεισοδιακό περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην «πολυτάραχη» οικοδομή-εμπορικό κέντρο «Βώβος building» που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Δαγκλή, όπου στο πρόσφατο παρελθόν έχουν συμβεί πολλά και θλιβερά.

Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι, περίπου στις 15:00, οι φωνές ενός ζευγαριού νέων που ανέβηκαν και καθόντουσαν στις σκάλες της οικοδομής ανάγκασαν ένοικο της πολυκατοικίας να βγει από το διαμέρισμα του για να τους ζητήσει να κάνουν ησυχία. Όμως για κακή του τύχη όταν έστρεψε το πρόσωπο του για να γυρίσει στο σπίτι του, ο ένοικος δέχθηκε χτύπημα στην πλάτη από το νεαρό, από λαστιχένιο αντικείμενο, πιθανότατα τη ζώνη του νεαρού από το ζευγάρι, ο οποίος μάλιστα κινήθηκε απειλητικά εναντίον του. Ο ένοικος αν και μεγαλύτερος ηλικιακά και σε θέση να επιβληθεί επί του νεαρού, σκέφτηκε ψύχραιμα και αντί να συνεχίσει τον καυγά κάλεσε την αστυνομία καταγγέλλοντας το συμβάν.

Η ανταπόκριση των ανθρώπων της Α.Δ. Ξάνθης ήταν άμεση καθώς σε λίγα λεπτά κατέφθασαν στο χώρο δύο μηχανοκίνητες μονάδες και ένα αυτοκίνητο του τμήματος Ασφαλείας που ξεκίνησαν την αναζήτηση των νεαρών, οι οποίοι εν τω μεταξύ είχαν ανέβει ψηλότερα και είχαν κρυφτεί στην ταράτσα της οικοδομής.

Τελικά μετά από λίγη ώρα οι αστυνομικοί βρήκαν το… ταραχοποιό ζευγάρι το οποίο συνέλαβαν και οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ ο παθών μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Ξάνθης για να καταθέσει μήνυση στο νεαρό για βιαιοπραγία εις βάρος του.

Πάντως ένοικοι και επαγγελματίες που στεγάζονται στο συγκεκριμένο κτήριο έλεγαν πως περιστατικά φασαρίας αλλά και καυγάδες είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και έχουν γίνει μάρτυρες ανάλογων επεισοδίων αρκετές φορές, σημειώνοντας πως αυτά συμβαίνουν κυρίως τις βραδινές ώρες, αλλά δυστυχώς πλέον μιας και ο χώρος είναι απροστάτευτος και… απόμερος παρά το ότι βρίσκεται μια ανάσα από την Κεντρική Πλατεία της πόλης, τα συμβάντα αυτά σημειώνονται και μέρα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…