Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Διάκριση για την εβδομάδα κινητικότητας που διοργάνωσε πέρυσι ο δήμος Ξάνθης

Διάκριση για την εβδομάδα κινητικότητας που διοργάνωσε πέρυσι ο δήμος Ξάνθης

0
evdomada kinitikotitas 2016

Ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με την Δράμα και την Κοζάνη. Η Δράμα έχει επιλέγει για φέτος ως κέντρο των δράσεων στη χώρα

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας γνωστοποίησε ότι ο Δήμος Ξάνθης ισοβάθμησε στην 1η θέση μαζί με τους Δήμους Δράμας και Κοζάνης για τη διοργάνωση της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2016 ανάμεσα σε 86 συμμετοχές ελληνικών Δήμων, σύμφωνα με αξιολόγηση από την αρμόδια υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Γενικής Γραμματείας. Για φέτος έχει επιλεγεί ο Δήμος Δράμας προκειμένου να λειτουργήσει ως το Κέντρο των δράσεων για την Ελλάδα.

Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από τη Διεύθυνση Προγραμματισμού του Δήμου Ξάνθης το χρονικό διάστημα 16-22 Σεπτεμβρίου 2016 με τη συμμετοχή πολλών φορέων, συλλόγων, εθελοντών και Δημοτικών Σχολείων με σκοπό την προώθηση της βιώσιμης αστικής κινητικότητας.

Παράλληλα, ο Δήμος Ξάνθης διακρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Γενική Γραμματεία για τις καινοτόμες και βέλτιστες πρακτικές που αναδείχθηκαν μέσω των δράσεων του στον τομέα «Excellent Media Work» μεταξύ των ευρωπαϊκών Δήμων που συμμετείχαν.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους τους φορείς, συλλόγους, εθελοντές και σχολεία που συμμετείχαν ενεργά στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2016», οι οποίοι έδωσαν στην Ξάνθη τη δυνατότητα να διακριθεί μεταξύ των πόλεων με τις πιο καινοτόμες, πρωτότυπες βέλτιστες πρακτικές που αναδείχθηκαν μέσω των δράσεων τους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προγράμματα Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής της ΑΜΘ στο περιφερειακό συμβούλιο

Συνεδριάζει σήμερα με τηλεδιάσκεψη. Τίθενται προς συζήτηση τα προβλήματα των κτηνοτρόφων τ…