Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα 19χρονη κατήγγειλε ότι την βίαζε ο θείος της

19χρονη κατήγγειλε ότι την βίαζε ο θείος της

0
drosero viasmos

Ο 35χρονος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και ανακρίνεται. Η 19χρονη εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή

Είναι παντρεμένη και άστεγη. Περιφέρεται στο πιο υποβαθμισμένο σημείο του συνοικισμού του Δροσερού

Την τραγικότητα του βιασμού και μάλιστα από τον θείο της βίωσε μια 19χρονη κοπέλα στην Ξάνθη. Βρήκε ωστόσο το κουράγιο να καταγγείλει άμεσα το γεγονός στην αστυνομία με αποτέλεσμα την σχεδόν αυτόφωρη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ο θείο της – Τον συνέλαβαν αμέσως

Η 19χρονη το Σάββατο 8 Ιουλίου προσήλθε στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι ο 35χρονος θείος της υπό την απειλή χρήσης σωματικής βίας την παρέσυρε μέσα σε τουαλέτα και την βίασε. Πρόσθεσε μάλιστα πως την έχει βιάσει άλλες δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν και πως από φόβο δεν το κατήγγειλε. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος ασφαλείας Ξάνθης που συνέλαβαν τον 35χρονο, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση. Διενεργείται προανάκριση ενώ την Τετάρτη πρόκειται θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή

Το πρωί της Δευτέρας ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Κιφνίδης εξέτασε την 19χρονη κι όπως ενδείκνυται συνέλεξε γενετικό υλικό για εργαστηριακές εξετάσεις που θα αποδείξουν αν σ’ αυτό περιλαμβάνεται και ξένο γενετικό υλικό, γεγονός που αποδεικνύει ότι ήλθε σε συνουσία. Όπως ανέφερε ο κ. Κιφνίδης δεν υπέστη κακοποίηση παρά μόνο κάποιες εκδορές στο στήθος. Ωστόσο ο κ. Κιφνίδης σημείωσε πως το κορίτσι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας του βιασμού αλλά και άλλων προβλημάτων στην ζωή της.

Η 19χρονη είναι παντρεμένη και άστεγη

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες μας η 19χρονηΡομά είναι παντρεμένη και περιφέρεται στο πιο υποβαθμισμένο σημείο του συνοικισμού του Δροσερού καθώς είναι άστεγη. Πέρσι έχασε τον πατέρα της και έχει έναν αδελφό ανάπηρο που τον φροντίζει η μητέρα της. Η ίδια δεν έχει παιδιά. Να σημειώσουμε πως σ’ αυτό το σημείο του συνοικισμού διαμένουν κυρίως Ρομά που έρχονται απ’ άλλες περιοχές και συνεχώς μετακινούνται. Είναι η γειτονιά των «βενζινάδων» όπως είθισται να ονομάζεται και αποτελεί άντρο της εγκληματικότητας και της διακίνησης ναρκωτικών και άβατο ενίοτε για την αστυνομία. Εκτός των άλλων αποτελεί μια ιδιότυπη κοινωνία όπου βασιλεύει η αναρχία, η ανομία.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για διακίνηση ανθρώπων συνέλαβαν γυναίκα στους Κήπους Έβρου

Σε βάρος της έχει εκδοθεί Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 13 Σε…