Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Ανανέωσε για ακόμη ένα χρόνο ο Κώστας Φλίσκας που πιάνει… 13άρι!

Ανανέωσε για ακόμη ένα χρόνο ο Κώστας Φλίσκας που πιάνει… 13άρι!

0
fliskas site

Στην Ξάνθη θα κλείσει την καριέρα του ο 36χρονος αμυντικός μετά από 13 χρόνια παρουσίας

Τραυματίστηκε παίζοντας… ποδοβόλεϊ ο Λουτσιάνο!

Στην Ξάνθη θα κλείσει, εκτός απρόοπτου, την καριέρα του ο Κώστας Φλίσκας. Η ξανθιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες την επέκταση της συνεργασίας της με τον έμπειρο μέσο για έναν ακόμη χρόνο κι όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα «κρεμάσει τα παπούτσια του» στην ομάδα όπου αγωνίζεται εδώ και 12 χρόνια!

Ο Φλίσκας διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του κι αγωνίζεται στην Ξάνθη από το 2005. Στο διάστημα της 12ετούς παρουσίας του με την ξανθιώτικη ομάδα έχει καταγράψει 264 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες καθώς και δύο γκολ.

Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ δεν γνωστοποίησε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου, το οποίο όμως όπως όλα δείχνουν αφορά ένα χρόνο, ώστε να κλείσει στην Ξάνθη τον κύκλο του ο Καρδιτσιώτης στην καταγωγή αμυντικός.

Η ανακοίνωση: «Η Xanthi FC ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κώστα Φλίσκα».

Τραυματίας στο… ποδοβόλεϊ ο Λουτσιάνο!

Μπορεί στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας να μην είχε περάσει σοβαρούς τραυματισμούς, ωστόσο ο νυν βοηθός προπονητή στην ομάδα της Ξάνθης, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, έζησε στα 45 του τον εφιάλτη της ρήξης χιαστών.

Απολαμβάνοντας τις ημέρες διακοπών του στη θερινή άδεια της ομάδας, ο Βραζιλιάνος χτύπησε στο ποδοβόλεϊ στην άμμο (foot volley) και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί η ζημιά και να αφοσιωθεί στη συνέχεια στα καθήκοντά του στην Ξάνθη. Μπορεί ακόμα να μην γνωρίζουμε ποιο θα είναι το όνομα του νέου προπονητή της ομάδας της Θράκης, ωστόσο ο Λουτσιάνο θα συνεχίσει κατά τα φαινόμενα να εκτελεί χρέη βοηθού του όποιου προπονητή αναλάβει.

Εντός της εβδομάδας ανακοινώνεται ο νέος προπονητής

Εν τω μεταξύ το “σήριαλ” στο θέμα προπονητή συνεχίζεται στην Ξάνθη χωρίς ακόμη να έχει καταλήξει η διοίκηση ποιος είναι ο εκλεκτός διάδοχος του Ραζβάν Λουτσέσκου. Κι εκεί που ο Ρουμάνος Έντι Ιορντανέσκου που είχε ¨παίξει” στα ρεπορτάζ ως πιθανός αντικαταστάτης του και η περίπτωση του είχε ατονήσει, ο τελευταίος με νέες δηλώσεις του επανέφερε το θέμα της συνεργασίας του με την Ξάνθη στο προσκήνιο.

Εξήγησε για ποιους λόγους δεν προχώρησε η συνεργασία του με τη Στεάουα (διοικητικά προβλήματα) αλλά και γιατί είναι επιφυλακτικός με την Άστρα Γιούργκου («βλέπω ότι μειώνεται το μπάτζετ και φεύγουν αρκετοί παίκτες»). Στη συνέχεια ο Ρουμάνος τεχνικός (γιος του Άνχελ) επιβεβαίωσε το ραντεβού που είχε στην Αθήνα για την Ξάνθη: «Έγινε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο, αλλά είναι περίπλοκη η κατάσταση, υπάρχουν σύνθετα ζητήματα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως εντός πενθημέρου θα πάρει την απόφασή του, προσπαθώντας να μην επαναλάβει λάθη που έκανε πέρυσι.

Στην ομάδα της Ξάνθης συνεπώς κρατούν ως ανοιχτό το θέμα με τον Ιορντανέσκου, ενώ παιχνίδι γίνεται και με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, που επίσης δεν είναι αρνητικός. Το θέμα προπονητή θα ξεκαθαρίσει λογικά εντός της εβδομάδας για την Ξάνθη.

Την ίδια στιγμή κι ενώ από την πρώτη στιγμή που οι Ιταλοί «ανέφεραν» το όνομα του Στέφανο Σοτίλι ως πιθανού διαδόχου του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο της Ξάνθης, από την ομάδα «χαμήλωναν» αρκετά την περίπτωσή του, ωστόσο στην γειτονική χώρα επιμένουν και μάλιστα χθες μετέδωσαν πως όχι μόνο ο 48χρονος συμπατριώτης τους «παίζει δυνατά», αλλά παράλληλα υπήρξε και επαφή μεταξύ των δύο πλευρών!

Παράλληλα συμπλήρωναν πως ο ελληνικός σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις με ακόμη έναν τεχνικό, αλλά ο πρώην κόουτς της Αρέτσο (την οδήγησε στα πλέι οφ της ανόδου στην Serie B) – σύμφωνα πάντα με τα ιταλικά ΜΜΕ – έχει αρκετές πιθανότητες να αναλάβει την Ξάνθη. Κλείνοντας, όπως διαβάζουμε στο gazzetta, οριοθετούσαν την Πέμπτη ως την ημέρα-κλειδί, καθώς τότε – σύμφωνα με εκείνους – ο σύλλογος θα αποφασίσει για το αν θα προσλάβει ή όχι τον συμπατριώτη τους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Το πανόραμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Αποτελέσματα, σκόρερς και βαθμολογίες σε όλες τις κατηγορίες Ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρ…