Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Θύμα τρομοκρατικής επίθεσης ο πρώην Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος

Θύμα τρομοκρατικής επίθεσης ο πρώην Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος

0
papadimos ekriksi

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο ίδιος και ο οδηγός του μετά από φάκελο-βόμβα που εξερράγη στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε

Έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 18.30 στο αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου στη συμβολή των οδών Μάρνη και Στουρνάρη στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη προκλήθηκε από παγιδευμένο φάκελο, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. Ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να έχει τραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα και στα κάτω άκρα και νοσηλεύθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στον Ευαγγελισμό, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο. Σύμφωνα με τις αναφορές της Αστυνομίας, ο κ. Παπαδήμος αντελήφθη το περιεχόμενο του φακέλου αμέσως αφού τον άνοιξε και τον άφησε να πέσει στο πατάκι της θέσης του συνοδηγού, όπου καθόταν. Στο όχημα επέβαιναν ο Λουκάς Παπαδήμος, ο οδηγός του, που επίσης τραυματίστηκε και ένα ακόμα άτομο. Η Αστυνομία ξεκίνησε άμεσα επιχείρηση σε γραφεία επιφανών πολιτικών και οικονομικών προσωπικοτήτων ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν κι άλλα τρομο-δέματα.

Ενδεικτικό της ισχύος της έκρηξης είναι το γεγονός ότι ράγισαν τα αλεξίσφαιρα παράθυρα του αυτοκινήτου, ενώ άνοιξαν και οι αερόσακοι.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…