Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Θρήνος στον Κένταυρο για τον χαμό 16χρονου σε τροχαίο

Θρήνος στον Κένταυρο για τον χαμό 16χρονου σε τροχαίο

0
kentayros

Ανατράπηκε το αυτοκίνητο που επέβαινε και έπεσε σε χαράδρα από ύψος 7 μέτρων μέσα στο ποτάμι. Ο οδηγός και ο συνοδηγός δεν τραυματίστηκαν

Ξάνθη – Εχίνος: Δρόμος «καρμανιόλα» – Έχουν γίνει πολλά τροχαία ατυχήματα – Να επιληφθούν οι αρμόδιοι φορείς για να καταστεί ασφαλής ο δρόμος

Μέρα βαριάς θλίψης ξημέρωσε για την κοινωνία του Κενταύρου και της ευρύτερης περιοχής του Εχίνου καθώς νωρίς το πρωί και συγκεκριμένα τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 28 Απριλίου ένα τροχαίο δυστύχημα έκοψε το νήμα της ζωής ενός 16χρονου παιδιού. Θρήνος στην οικογένεια του άτυχου παιδιού που έχει ακόμη δύο αδέλφια, θρήνος και σ’ όλη την τοπική κοινωνία για το άδικο χαμό ενός νέου μέλους της που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή.

Ανατράπηκε το αυτοκίνητο που επέβαινε και έπεσε από ύψος 7 μέτρων μέσα στο ποτάμι

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρεις νέοι ένας 24χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο, ένας 19χρονος στην θέση του συνοδηγού και ο 16χρονος στο πίσω κάθισμα. Το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς τον Εχίνο όμως στο ύψος του 17ου χιλ. Ξάνθης – Εχίνου για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο χτύπησε στις μπάρες και έπεσε από ύψος 6 – 7 μέτρα μέσα στο ποτάμι. Ο οδηγός και ο συνοδηγός δεν τραυματίστηκαν και κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο που είχε ανατραπεί.

Ο 16χρονος πετάχτηκε από το αυτοκίνητο

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Κιφνίδης που έκανε την νεκροψία, ο 16χρονο έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν όταν από την πτώση και την πρόσκρουση με το έδαφος του αυτοκινήτου πετάχτηκε έξω απ’ αυτό. Οι δύο νέοι που δεν τραυματίστηκαν προσπάθησαν να βοηθήσουν τον φίλο τους όμως ήταν αργά… Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης.

Δρόμος «καρμανιόλα»

Πολλά ατυχήματα έχουν προκληθεί στο δρόμο αυτό καθώς είναι στενός, έχει πολλές στροφές, έχει πολλή κίνηση καθώς εκτός από τους κατοίκους επιβαρύνεται και με τις μετακινήσεις των Βουλγάρων επισκεπτών και επιπλέον από κάτω είναι χαράδρα που διασχίζει ο ποταμός Κόσυνθος. Είναι ένα ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει τις αρχές, το δήμο και την περιφέρεια και να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες ώστε να καταστεί ασφαλής και να μην θρηνεί θύματα κάθε τόσο η κοινωνία του νομού μας.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…