Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Την ώρα που έπιναν καφέ τους ήρθε το …δέντρο στο κεφάλι!

Την ώρα που έπιναν καφέ τους ήρθε το …δέντρο στο κεφάλι!

0
dendro

Άγιο είχε μια παρέα ταξιτζήδων στο κιόσκι πίσω από το σπιτάκι της ΔΕΥΑΞ στην πιάτσα της πλατείας Ελευθερίας. Ευτυχώς ήταν η τέντα και δεν θρηνήσαμε θύματα…

Θεατές κατά τύχη οι δυο δήμαρχοι Ξάνθης

«Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος!». Μια παροιμία από την «ζωή βγαλμένη», όπως λέει ο λαός μας! Έτσι και η παρέα των οδηγών ΤΑΧΙ της πιάτσας της πλατείας Ελευθερίας που κάθονται και απολάμβαναν τον καφέ τους και έπαιζαν το ταβλάκι τους κάτω από την τέντα πίσω από το ξύλινο σπιτάκι της ΔΕΥΑΞ δεν περίμεναν να τους έρθει κυριολεκτικά το δέντρο στο κεφάλι!

taxitzidesΕυτυχώς ήταν η τέντα και δεν θρηνήσαμε θύματα…

Πλάι ακριβώς στην τέντα και στο σημείο που δείχνει η φωτογραφία, λίγο πριν και χρόνια τώρα, έστεκε μια κουτσουπιά, ένα δέντρο ίδιο μ’ αυτό που υπάρχει ακριβώς απέναντι στο παρκάκι μεταξύ του πεζοδρομίου και της Πλατείας Ελευθερίας. Ξαφνικά φύσηξε αέρας και έσπασε στην μέση η κουτσουπιά και έπεσε πάνω στην τέντα. Η τέντα ευτυχώς άντεξε το βάρος όπως και το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο μπροστά ακριβώς από το κιόσκι και προφύλαξε την παρέα που απομακρύνθηκε έντρομη. Οι άνθρωποι δεν πίστευαν στα μάτια τους και έκαναν τον σταυρό τους που δεν τραυματίστηκαν. Να σημειώσουμε πως στην Ξάνθη έχουμε θρηνήσει θύμα από πτώση δέντρου πριν χρόνια στο Λιμνίο. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική η οποία και έκοψε το δέντρο και το μετέφερε ενών συνεργείο του δήμου καθάρισε όλο το χώρο. Η παρέα των οδηγών ΤΑΞΙ που συναντήσαμε μας είπαν πως προφανώς το δέντρο ήταν κούφιο κάτι όμως που δεν μπορούσε να το διαπιστώσει κανείς μη ειδικός.

Θεατές κατά τύχη οι δυο δήμαρχοι Ξάνθης

Την ώρα εκείνη στο ίδιο ύψος και στο απέναντι πεζοδρόμιο συναντήθηκαν τυχαία ο πρώην δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης με τον νυν δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και συνομιλούσαν με εύθυμη διάθεση. Η πτώση του δέντρου έγινε μπρος τα μάτια τους γεγονός που τους ανησύχησε με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν άμεσα όλες οι υπηρεσίες του δήμου, ενώ υπήρξε προβληματισμός ως προς ποια μέτρα πρέπει να ληφθούν από πλευράς δήμου για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

skoypisma

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ορεστιάδα την Πέμπτη για πρόγραμμα κατοικιών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ο Ν. Δένδιας

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο κ. Δένδιας είχε ανακοινώσει την κατασκευή 700 νέων κατοικιώ…