Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Τραγικό δυστύχημα στο δρόμο Ξάνθης-Αβδήρων

Τραγικό δυστύχημα στο δρόμο Ξάνθης-Αβδήρων

0
troxaio 8 xlm 2

30χρονος οδηγός μοτοσικλέτας έχασε τη ζωή του σε σύγκρουση με αγροτικό αυτοκίνητο

Άλλο ένα θύμα μετρά στην άσφαλτο η Ξάνθη, μετά το σφοδρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο 8ο χλμ Ξάνθης-Αβδήρων, στο ύψος της Γενισέας.

troxaio 8 xlm 1Ένας 30χρονος που οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε με αγροτικό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ανθρώπων που έφτασαν λίγα λεπτά αργότερα στον τόπο του δυστυχήματος, καθώς τις ακριβείς συνθήκες της σύγκρουσης διερευνά η αστυνομία, ο οδηγός του αγροτικού οχήματος που κινούνταν με κατεύθυνση την Ξάνθη, πήγε να στρίψει δεξιά σε χωματόδρομο και ο νεαρός μοτοσικλετιστής που ερχόταν από πίσω του, με μεγάλη ταχύτητα δεν μπόρεσε να αποφύγει την σύγκρουση.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα το ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά. Η νεκροψία που θα επιβεβαίωνε την αιτία του θανάτου αναμενόταν χθες το απόγευμα.

Ο 30χρονος, διέμενε με τη σύζυγό του στην Ξάνθη, ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών και επισκεπτόταν συχνά τη Γενισέα, όπου μένουν οι γονείς της γυναίκας του. Η μοίρα πάντως, έπαιξε τραγικό παιχνίδι στον άτυχο νέο, που, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν μία πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, αλλά είχε καταφέρει να το ξεπεράσει.

*Φωτο Χρήστος Ιωαννίδης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…