Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Το Επιμελητήριο Ξάνθης στην Διεθνή Έκθεση «Πανηπειρωτική 2017»

Το Επιμελητήριο Ξάνθης στην Διεθνή Έκθεση «Πανηπειρωτική 2017»

0
paneipirotiki gastronomia

Δωρεάν συμμετοχή των επιχειρήσεων της Ξάνθης στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας σε περίπτερο του ΕΒΕ

Το Επιμελητήριο Ξάνθης δίνει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις – μέλη του να παρουσιάσουν ολοκληρωμένα τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε ένα ευρύ κοινό επισκεπτών και εμπορικών αντιπροσώπων μέσω της συμμετοχής τους στη Διεθνή Έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2017 – 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας», που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 14 Μαΐου 2017 στα Ιωάννινα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, του δήμου Ιωαννιτών και τη συμπαράσταση των δήμων Ζίτσας και Δωδώνης.

Οι επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή θα φιλοξενηθούν ΔΩΡΕΑΝ σε περίπτερο που θα ενοικιάσει το Επιμελητήριο. Ο τρόπος συμμετοχής (δείγματα, έντυπα κλπ) θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι η φυσική παρουσία εκπροσώπων κάθε επιχείρησης. Εφόσον κάποια επιχείρηση επιθυμεί να συμμετέχει, μπορεί να αποστείλει συμπληρωμένη τη σχετική δήλωση συμμετοχής έως τις 2 Μαΐου 2017 με fax (25410-25987) ή με e-mail (info@ebex.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις μπορεί κανείς να επικοινωνεί με την υπεύθυνη συμμετοχής του Επιμελητηρίου στην Έκθεση κα. Σοφία Τσελεπίδου στα τηλέφωνα 25410-22533, 25410-25105 (εσωτ. 5).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Hλεκτρικό ρεύμα: Στα 15 ευρώ ανά μεγαβατώρα η επιδότηση για τον Απρίλιο

Νέο Εξοικονομώ προανήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Τις επιδοτήσεις στους …