Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Μετανάστης έχασε τη ζωή του σε καταδίωξη στην Εγνατία

Μετανάστης έχασε τη ζωή του σε καταδίωξη στην Εγνατία

0
troxaio egnatia xronos

Στο ύψος του κόμβου Ιάσμου ο διακινητής που ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα για να αποφύγει τους αστυνομικούς έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα την ανατροπή του οχήματός του

Τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής ο 29χρονος διακινητής και ένας ακόμη μετανάστης

Μία ανθρώπινη ζωή ήταν ο απολογισμός της χθεσινής καταδίωξης στην Εγνατία οδό, όταν διακινητής που μετέφερε δεκατέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και να τραυματιστεί θανάσιμα ένας από τους μετανάστες που βρισκόταν στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθη την Δευτέρα το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μολδαβίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκατέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Πέντε από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Μπανγκλαντές, τρεις υπήκοοι Πακιστάν, τρεις υπήκοοι Ιράκ και τρεις υπήκοοι Ιράν.

Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, όπως σε όλες τις ύποπτες περιπτώσεις, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 29χρονο οδηγό αυτοκινήτου, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, αλλά αυτός δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Λίγο πιο κάτω, κοντά στον κόμβο Ιάσμου, το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός της οδού, ενώ στη συνέχεια ο 29χρονος βγήκε από αυτό και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 29χρονος, διαπιστώθηκε ότι προωθούσε με αυτό, παράνομα, τους μετανάστες. Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκε θανάσιμα ένας από τους διακινούμενους. Επιπλέον τραυματίσθηκαν, ο 29χρονος διακινητής και ακόμη τρεις διακινούμενοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου οι δύο παρέμειναν για νοσηλεία, ενώ οι άλλοι δύο εξήλθαν μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.

*Φωτο: εφημερίδα «Χρόνος»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…