Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Χταπόδι με σάλτσα μουστάρδας

Χταπόδι με σάλτσα μουστάρδας

0
xtapodi-moustarda

-1 κιλό χταπόδι

-6 κουτ μουστάρδα

-1/2 λίτρο κρέμα γάλακτος

-χυμός 1 λεμονιού

-τζίντζερ τριμμένο

-μαύρο πιπέρι

-πράσινο πιπέρι

-πάπρικα

Κόβετε το χταπόδι, το τυλίγετε με τη μουστάρδα, το κλείνετε σε ασημόχαρτο και το ψήνετε σε χαμηλή φωτιά επί 1 1/2 ώρα. Πετάτε τη σάλτσα, το καθαρίζετε από την πέτσα του και το περιχύνετε με την κρέμα που έχετε χτυπήσει με λίγο νερό, το χυμό του λεμονιού και τα πιπέρια.

Το ψήνετε σε δυνατό φούρνο για 15-20 λεπτά. Σερβίρετε αμέσως.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πικάντικο χοιρινό μαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα

-Ένα κομμάτι χοιρινό λαιμό γύρο στα 3 κιλά -500 ml μαύρη μπύρα -3 μέτριες γλυκοπατάτες χον…