Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Λουτσέσκου για το ματς με Ολυμπιακό: «Να παρουσιαστούμε έτοιμοι, όπως σε κάθε παιχνίδι στόχος μας η νίκη»

Λουτσέσκου για το ματς με Ολυμπιακό: «Να παρουσιαστούμε έτοιμοι, όπως σε κάθε παιχνίδι στόχος μας η νίκη»

0
lucescu-sinenefsi

Στα… σύννεφα πετούν οι φίλαθλοι της Ξάνθης βλέποντάς την να συνεχίζει την ξέφρενη πορεία

Στα… σύννεφα πετούν οι φίλαθλοι της Ξάνθης βλέποντας την ομάδα να συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της που τη διατηρεί στη 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα ήδη κάνουν όνειρα για τα πλέι οφ που οδηγούν στα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης σεζόν, με τους ακόμη πιο αισιόδοξους να βλέπουν το επερχόμενο ντέρμπι κορυφής με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ως το κομβικό ματς που μπορεί να φέρει την Ξάνθη πιο κοντά στην… 1η θέση!

Την ίδια στιγμή ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρά τη νέα νίκη της ομάδας του προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους, τονίζοντας πως στόχος της Ξάνθης είναι η νίκη στο επόμενο παιχνίδι και τίποτα παραπάνω. Η διαφορά είναι ότι αυτό το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Ολυμπιακό – και θα είναι το ντέρμπι κορυφής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Μετά τη νίκη στο «Καυτανζόγλειο» ο Λουτσέσκου χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ήταν μια σημαντική αλλά και δύσκολη νίκη για εμάς. Κερδίσαμε μια ομάδα που παλεύει για την σωτηρία και έχει πιθανότητες να σωθεί. Τα έδωσε όλα. Είχε καλή οργάνωση ο Ηρακλής. Όμως πατήσαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και αντιδράσαμε καλύτερα από τον Ηρακλή. Πιστεύω ο καθένας που ανήκει στην ομάδα ευχόταν να κερδίσουμε το παιχνίδι και αυτό μας οδήγησε στο να μην έχουμε καθαρό μυαλό κυρίως στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε έξυπνα και προσεκτικά. Ελέγξαμε τον ρυθμό και σκοράραμε το γκολ που μας έδωσε τους τρεις βαθμούς. Διαχειριστήκαμε καλά το σκορ με τον Ηρακλή να μας πιέζει από παντού. Είμαι ικανοποιημένος που επιστρέψαμε στις νίκες μετά τη διακοπή».

Ο Ρουμάνος πάντως δεν θέλησε να αναφερθεί σε ενδεχόμενη έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς για τη συνέχεια ανέφερε πως: «Στόχος της Ξάνθης είναι να παλεύουμε και προσπαθούμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε ένα διαφορετικό στόχο. Ο στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Τον Ολυμπιακό. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι».

Όσον αφορά τα ρεκόρ που καταρρίπτει το συγκρότημα του το ένα μετά το άλλο ο Λουτσέσκου είπε: «Αυτή είναι η στατιστική για τον κόσμο και για την πόλη. Δε με ενδιαφέρει τόσο εμένα. Αυτό που με νοιάζει είναι πάντα ο επόμενος αγώνας. Μας δίνει αυτοπεποίθηση αλλά μέχρι εκεί».

Εκτός ο Μπαξεβανίδης στο ματς με τον Ολυμπιακό

Ευχάριστο ήταν και το πρώτο πρωινό του 2017 μετά από αναμέτρηση πρωταθλήματος για την Ξάνθη που την Τρίτη πρόσθεσε άλλη μία επιτυχία στο ενεργητικό της. Η ξανθιώτικη ομάδα συνεχίζει να βρίσκεται στην 2η θέση της Super League με την 5η διαδοχική νίκη της μετά το 0-1 επί του Ηρακλή και την Κυριακή (08/01/2017-19:30) το απόγευμα υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στην έδρα της. Σε ένα παιχνίδι όπου ο προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Δήμου Μπαξεβανίδη ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Χρήστου Λισγάρα που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου γυμνάστηκαν χθες σε δύο γκρουπ καθώς όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο “Καυτανζόγλειο Στάδιο” ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής με την προετοιμασία της ομάδας να συνεχίζεται με πρωινές προπονήσεις και τις επόμενες μέρες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…