Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα “Κοκομπλόκο” έπαθε χθες το δίκτυο της ΔΕΗ

“Κοκομπλόκο” έπαθε χθες το δίκτυο της ΔΕΗ

0
diakopi reymatos web

Πάνω από τρεις ώρες δεν είχε ρεύμα μεγάλο τμήμα του αστικού συνοικισμού. Συνεχείς διακοπές το απόγευμα και στην υπόλοιπη πόλη

Πάνω από δέκα κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ έλαβε η Πυροσβεστική

Σε «σύγχυση» βρισκόταν χθες καθόλη τη διάρκεια της ημέρας το δίκτυο της ΔΕΗ, προκαλώντας μιας σειρά από προβλήματα σε επιχειρήσεις, νοικοκυριά, αλλά και την Πυροσβεστική που κλήθηκε να επέμβει σε μια σειρά από εγκλωβισμούς σε ανελκυστήρες.

Σε τμήμα του αστικού συνοικισμού, αλλά και σε σημεία του κέντρου της πόλης, οι διακοπές ρεύματος ξεκίνησαν στις 13.30 περίπου και το ρεύμα να επανέρχεται σταδιακά από τις 15.30 και μετά. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, το ρεύμα επανήλθε μετά τις 16.30.

Τα προβλήματα συνεχίστηκαν και το απόγευμα, αφού μετά τις 17.00 ξεκίνησαν ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος και στην υπόλοιπη πόλη.

Το συνεργείο της ΔΕΗ επιχειρούσε από τη στιγμή που παρουσιάστηκε το πρόβλημα να επιδιορθώσει τη βλάβη. Εν τω μεταξύ το τηλέφωνο στις βλάβες ήταν κατεβασμένο συνεχώς, με αποτέλεσμα οι πολίτες να μην μπορούν να ενημερωθούν ούτε για τη φύση της βλάβης, ούτε για το χρόνο επαναφοράς του ρεύματος, ανά περίπτωση.

Σε εγρήγορση και η Πυροσβεστική

Εξαιτίας της πολύωρης διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και των συνεχών διακοπών που την διαδέχθηκαν το απόγευμα, σε εγρήγορση βρισκόταν και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης που κλήθηκε να παρέμβει για απεγκλωβισμό από ανελκυστήρα σε πάνω από δέκα περιπτώσεις. Ιδιαίτερο πρόβλημα ωστόσο, η αναμονή διαρκείας δεν προέκυψε σε καμία από τις περιπτώσεις.

Ελένη Διαφωνίδου

ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιάννης Μάγγος: «Απαιτούμε δικαίωση για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του γιου μας»

Ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου μιλά στο «Ε» για τον χαμό του, την ατιμωρησία των υπεύθυνων κα…