Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Αποχαιρέτησαν μία επιτυχημένη ποδηλατική χρονιά και ετοιμάζονται για… νέες επιτυχίες οι Ξανθιώτες ποδηλάτες!

Αποχαιρέτησαν μία επιτυχημένη ποδηλατική χρονιά και ετοιμάζονται για… νέες επιτυχίες οι Ξανθιώτες ποδηλάτες!

0
pigasos pita

Σε μία όμορφη και «οικογενειακή» βραδιά έκοψε τη βασιλόπιτα ο «Πήγασος»

Εντυπωσιακή η συμμετοχή μελών, αθλητών και φίλων του συλλόγου στην εκδήλωση

Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο ξανθιώτικος σύλλογος ποδηλασίας «Ο Πήγασος», σε μία όμορφη και «οικογενειακή» βραδιά, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Oxyzen» παρευρέθηκαν δεκάδες μέλη, αθλητές και φίλοι του συλλόγου με τις οικογένειές τους καθώς και το παιδικό αγωνιστικό τμήμα του «Πήγασου», τα «μικρά Πηγασάκια», με επικεφαλής τον υπεύθυνο του τμήματος Ιωάννη Στεργίδη και τον προπονητή τους Βασίλη Γιάνναρο.

Οι προσκεκλημένοι έσφιξαν τα χέρια σμίγοντας ταυτόχρονα και το βλέμμα τους, αποχαιρετώντας έτσι μία απόλυτα επιτυχημένη ποδηλατική χρονιά, ενώ παράλληλα καλωσόρισαν το 2017, που αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστικό από πλευράς αγώνων μιας και ο «Πήγασος» έχει αναλάβει τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Ποδηλατικού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Ξάνθη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου του «Πήγασου», Τούλη Τσακιρίδη, ο οποίος έκανε ένα μίνι – απολογισμό των δράσεων του συλλόγου και των συμμετοχών Ξανθιωτών ποδηλατιστών στους αγώνες της περασμένης χρονιάς, ενώ αναφέρθηκε και στα 19 χρόνια από την ίδρυση του ιστορικού ποδηλατικού συλλόγου και στα 5 χρόνια από την «επανεκκίνηση» του.

«Είχαμε ένα πολύ δυνατό κίνημα συσπείρωσης δυνάμεων αλλαγής και δημιουργίας, που συνεχίζει και ζει και πράττει μέσα από τις ιδέες, τις αντιπαραθέσεις και τις συζητήσεις, αλλά κυρίως από την όρεξη που έχουν τα μέλη για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και στο χώρο του αθλητισμού», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσακιρίδης συμπληρώνοντας: «Φέτος έχουμε ένα μεγάλο ¨ραντεβού¨ με την ποδηλατική ιστορία της χώρας, καθώς θα διοργανώσουμε το πανελλήνιο ποδηλατικό πρωτάθλημα, γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς, αλλά και ευθύνη για να διεκπεραιώσουμε τη μεγάλη πρόκληση με επιτυχία».

Την εκδήλωση ευλόγησε με τον γαλήνιο συμβουλευτικό του λόγο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ Παντελεήμων μαζί με τους Πατέρες Ιωακείμ και Νεκτάριο, ενώ ακολούθησε η κοπή της πίτας όπου τυχερός της βραδιάς στάθηκε ο προπονητής του Πήγασου Χρήστος Σταυριανίδης ο οποίος κέρδισε το φλουρί και το βιβλίο «Ο γύρος του κόσμου με ένα ποδήλατο» (ευγενική προσφορά των Εκδόσεων ΣΠΑΝΙΔΗ) καθώς και δύο υψηλής διατροφικής ενεργείας δημιουργίες του ζαχαροπλαστείου ¨ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ¨. Επίσης κατά την εκδήλωση έγινε κλήρωση με δώρα που ευγενικά χορήγησαν καταξιωμένες επιχειρήσεις.

Την όμορφη βραδιά του «Πήγασου» τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Γιάννης Μπούτος (Πρόεδρος του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης), ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος του «Πήγασου» Νικόλαος Εφραιμίδης και ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Λομβαρδέας, οι οποίοι στο χαιρετισμό τους τόνισαν την αμέριστη συμπαράσταση του Αντιπεριφειάρχη και του Δημάρχου Ξάνθης, στις δράσεις του «Πήγασου».

Τέλος υπήρξαν και απονομές τιμητικών πλακετών στους παρακάτω ποδηλάτες/αθλητές του «Πήγασου»:

Σίμος Γκουλιαμτζής (για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Αντοχής Εφήβων 2016 και τη συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας). Την απονομή έκανε ο Ειδικός Έφορος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Βασίλης Ποιμενίδης.

Γεώργιος Τσουλουχάς – Στελίνα Σπανίδου – Χασάν Σεμπέκ – Αναστάσιος Καλονικίδης (για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Team Relay 4×7,3χλμ στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος). Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Πήγασου Αφεντούλης Τσακιρίδης.

Αρίφ Ογλού Μπουράκ (για τις αθλητικές του επιδόσεις κατά την αθλητική χρονιά του 2016). Την απονομή έκανε το μέλος της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης Ιωάννης Ζαφειριάδης.

Η βραδιά έκλεισε με το εορταστικό μέρος της όπου οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τα νόστιμα εδέσματα και διασκέδασαν δείχνοντας εκτός τις ποδηλατικές και τις… χορευτικές τους ικανότητες στην πίστα!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τρίτη στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα η Στέλλα Ορφανίδη του ΑΠΟΦΚΑ

Εξασφάλισε την είσοδό της στο Πανεπιστήμιο αν και μαθήτρια της 1ης Λυκείου Μία μεγάλη επιτ…