Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Η Σαμπιχά Σουλεϊμάν κατέκτησε τον τίτλο της Προσωπικότητας της Χρονιάς σε Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό

Η Σαμπιχά Σουλεϊμάν κατέκτησε τον τίτλο της Προσωπικότητας της Χρονιάς σε Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό

0
sabiha slovakia1

Ξεχώρισε ανάμεσα σε 65 συμμετοχές από 23 ευρωπαϊκές χώρες στην πρώτη διοργάνωση του “European Roma Spirit Award”

Στην τελετή βράβευσης στην Μπρατισλάβα δέχθηκε συγχαρητήρια για τις δράσεις και την αφοσίωσή της στα θέματα των Ρομά

Κατάφερε να ξεχωρίσει η πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Δροσερού Ξάνθης «Η ΕΛΠΙΔΑ», κα. Σαμπιχά Σουλεϊμάν, κατακτώντας το βραβείο στην κατηγορία «Προσωπικότητα» του “EUROPEAN ROMA SPIRIT AWARDS 2016”, το οποίο διεξάχθηκε για πρώτη φορά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου, 2016 στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.

Όπως είχαμε αναφέρει, η Σαμπιχά Σουλεϊμάν ήταν η μοναδική υποψήφια από την Ελλάδα, και κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 65 συμμετοχές από 23 ευρωπαϊκές χώρες. Τόσο για την κριτική επιτροπή όσο και για το κοινό, η συμβολή της, οι δράσεις, οι πρωτοβουλίες και η αφοσίωσή της στα θέματα των Ρομά τα τελευταία δέκα χρόνια, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να ξεχωρίσει.

Ο κύριος στόχος του “European Roma Spirit Award” (Ευρωπαϊκό Βραβείο «Πνεύματος» Ρομά) είναι η δημόσια αναγνώριση και παρουσίαση των δραστηριοτήτων που προωθούν την ενσωμάτωση των Ρομά και παρέχουν αποτελέσματα και λύσεις για τα προβλήματα της κοινότητας των Ρομά.

Τον εντυπωσιασμό της για τη στάση και την προσφορά της Σαμπιχά δεν έκρυψε η παρουσιάστρια της τελετής βράβευσης, κα. Έμμα Σμετάνα, η οποία όχι μόνο συγχάρηκε την βραβευθείσα για τη διάκριση που κατέκτησε, αλλά την ευχαρίστησε θερμά για την τιμή να ανέβει στη σκηνή. Τις καλύτερες εντυπώσεις συγκέντρωσε ως Προσωπικότητα του “European Roma Spirit Award” και από τα ΜΜΕ που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, τα οποία έσπευσαν μετά το πέρας της τελετής να πάρουν συνεντεύξεις από την Σαμπιχά Σουλεϊμαν, η οποία δέχτηκε θερμά συγχαρητήρια και από τους διοργανωτές, εκπροσώπους και τα στελέχη των οργανισμών που παραβρέθηκαν στην δεξίωση που ακολούθησε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

1.200 χαρακτηρισμένα διατηρητέα στην παλιά Ξάνθη

 Ιδού η ευκαιρία! Άνοιξε η Πρόσκληση του προγράμματος «Διατηρώ» για τα διατηρητέα του Δημο…