Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Γηροκομείο

Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Γηροκομείο

0
girokomeio pita 2016 1

Με την παρουσία των τοπικών αρχών έκοψε την πίτα του το Ίδρυμα. Ευεργέτης ανακηρύχθηκε το Δ ΣΣ για τη συνεχή στήριξή του

Για την ανάγκη ουσιαστικής στήριξης του Γηροκομείου μίλησε ο πρόεδρος Ι. Παπαχρόνης. Κανονίστηκε σύσκεψη με τους τοπικούς βουλευτές για το Σάββατο

Την Αη-Βασιλιάτικη πίτα του έκοψε η οικογένεια του Γηροκομείου Ξάνθης «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» την 1η Ιανουαρίου 2016 στις 12 το μεσημέρι ανήμερα της γιορτής του Ιδρύματος. Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων, παραβρέθηκαν και τίμησαν διοίκηση, εργαζομένους και τρόφιμουςμε την παρουσία τους, ο Υφυπουργός κ. Παναγιώτης Σγουρίδης, οι Βουλευτές κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και κ. Γρηγόρης Στογιαννίδης, ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού κ. Ιωσήφ Μαυράκης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κ. Ευάγγελος Γκίκας, ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ξάνθης κ. Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ κ. Μαρίνος Σδρέβανος, ο Δημ. Σύμβουλος κ. Γεώργιος Κολλάρος, οι εκπρόσωποι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Μπούτος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ξάνθης Στρατηγός ε.α. κ. Γεώργιος Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης κ. Θεοφάνης Καραπιπέρης, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Χατζηθεοδώρου, ο Αντιπρόεδρος του Κοινωνικού Κέντρου «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» κ. Ιωάννης Σπυριδόπουλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου των φίλων του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης κ. Γεωργία Ανδρέου , καθώς και συγγενείς των παππούδων και φίλοι του Γηροκομείου.

Σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα το Διοικητικό Συμβούλιο ανακήρυξε «ΕΥΕΡΓΕΤΗ» του Ιδρύματος , το Δ΄ ΣΣ για την συνεχή στήριξή του .Την πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου – Τιμητική Διάκριση σε ειδικό κάδρο και μία εικόνα παρέδωσε στον Διοικητή του Δ΄ ΣΣ κ. Ιωσήφ Μαυράκη ο Πρόεδρος του Γηροκομείου κ. Ιωάννης Παπαχρόνης ενώ το έμβλημα του Δ΄ ΣΣ τοποθέτησε στον τοίχο των «ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ» του Ιδρύματος ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Σταμάτης Σταματιάδης.

Ο κ. Παπαχρόνης στην ομιλία του ευχαρίστησε το σύνολο των παρευρισκομένων για την παρουσία τους, ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη ουσιαστικής και όχι μόνο συμβολικής στήριξης του Ιδρύματος, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και δυσκολίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως είπε ο πρόεδρος, για πρώτη φορά στα χρονικά, αν και ήρθε κανονικά η εγκύκλιος δεν πιστώθηκε η επιχορήγηση του β’ εξαμήνου για το Γηροκομείο, η οποία είναι εξόχως σημαντική για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων.

Τυχερός της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιδρύματος ήταν ο Ταμίας του Δ.Σ. κ. Χαράλαμπος Νασσόπουλος. Συγκινητική ήταν η πρωτοβουλία των 3 βουλευτών της Ξάνθης να προσφέρουν δώρα σε όλους τους ηλικιωμένους μας.

Με αφορμή την εκδήλωση κανονίστηκε σύσκεψη της διοίκησης του Γηροκομείου με τους βουλευτές της Ξάνθης το ερχόμενο Σάββατο για να συζητηθούν αναλυτικά τα προβλήματα και να αναλάβουν δράση όπου δύνανται, οι τοπικοί βουλευτές.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα ραντάρ των Ινδών ελληνικά λιμάνια – Τα σχέδια για Αλεξανδρούπολη

Διαγωνισμοί για την πώληση ή και παραχώρηση υποδομών και ακινήτων από το ΤΑΙΠΕΔ Τρεις διαγ…