-10 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς την κόρα
-1 φλ. παρμεζάνα τριμμένη
-1 φλ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
-1 1/2 φλ. έμενταλ τριμμένο
-1 φλ. ρεγκάτο τριμμένο
-3 μεγάλα αβγά
-1 λ. γάλα
-200 γρ. γιαούρτι τοτάλ
-200 ml κρέμα γάλακτος
-1/2 κ. γ. μοσχοκάρυδο
-Αλάτι και πιπέρι
Κόβουμε το ψωμί σε κύβους. Αλείφουμε με βούτυρο ένα πυρίμαχο σκεύος με διάμετρο 22 εκ. και στρώνουμε το μισό ψωμί. Βάζουμε όλα τα τυριά σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύουμε. Απλώνουμε λίγο τυρί πάνω από το ψωμί, στρώνουμε πάλι ψωμί και πάλι τυρί και συνεχίζουμε με αυτόν τον τρόπο, μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά. Φροντίζουμε η τελευταία στρώση να είναι τυρί.
Με το μίξερ στη μεσαία ταχύτητα χτυπάμε τα αβγά να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το γάλα, το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για λίγη ώρα ακόμα. Περιχύνουμε την επιφάνεια του σουφλέ με το μείγμα των αβγών. Το σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη και το αφήνουμε να σταθεί για 1 ώρα. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180°C με αντιστάσεις και ψήνουμε το σουφλέ για 40 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει όμορφα η επιφάνεια.