-1 πακέτο έτοιμης σφολιάτας
-100 γρ. Flora Soft με βούτυρο
-500 γρ. πέννες έτοιμες βρασμένες
-160 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
-200 γρ. τυρί ένταμ τριμμένο
-200 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
-160 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
-1 κόκκινη πιπεριά μεγάλη ψιλοκομμένη
-500 ml κρέμα γάλακτος 30% λιπαρά
-3 αυγά χτυπημένα
-5 κουτ. σούπας αλεύρι κοσκινισμένο
-ανάλογο αλάτι και πιπέρι
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Βράζουμε τις πέννες και τις στραγγίζουμε. Τρίβουμε τα τυριά και ψιλοκόβουμε το μπέικον και την πιπεριά. Χτυπάμε τα αυγά με το αλεύρι, την παρμεζάνα και την κρέμα γάλακτος στο μπλέντερ. Αλείφουμε ένα μεγάλο ταψί με μαργαρίνη και τοποθετούμε μέσα σε αυτό το φύλλο σφολιάτας προσεκτικά, ώστε τα πλαϊνά του ταψιού να είναι καλυμμένα με σφολιάτα. Τρυπάμε με ένα πιρούνι τη σφολιάτα σε όλη της την επιφάνεια. Σοτάρουμε το μπέικον και την πιπεριά στην υπόλοιπη ποσότητα της μαργαρίνης. Ρίχνουμε τις βρασμένες πέννες, το σοταρισμένο μπέικον με την πιπεριά, τα μισά τυριά και το μίγμα της κρέμας γάλακτος με το αλατοπίπερο σε μια λεκάνη. Ανακατεύουμε και στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υλικά στη σφολιάτα και τα απλώνουμε ομοιόμορφα.
Πασπαλίζουμε τις πέννες με τα υπόλοιπα τυριά και ψήνουμε στους 180°C για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσει η μακαρονόπιτα και να κάνει κρούστα.