-1 πακέτο λαζάνια
-1 κιλό σπανάκι
-1 μεγάλο ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι
-3 μεγάλες τριμμένες ντομάτες
-1/2 φλιτζάνι καφέ Άνηθο
-Ελαιόλαδο
-100 γρ τριμμένο ρεγκάτο
-100 γρ τριμμένο κασέρι
-Αλάτι-πιπέρι
Καθαρίζουμε το σπανάκι, το πλένουμε πολύ καλά και το σουρώνουμε να μην έχει πολλά υγρά. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και στην συνέχεια προσθέτουμε το σπανάκι να το σοτάρουμε κι αυτό. Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα και τον άνηθο, αλατοπιπερώνουμε κι αφήνουμε να σιγοβράσει για 10 λεπτά. Λαδώνουμε τον πάτο από ένα πυρέξ και στρώνουμε μια σειρά λαζάνια. Συνεχίζουμε βάζοντας σπανάκι πάνω από τα λαζάνια και λίγο τριμμένο κασέρι. Επόμενη στρώση πάλι λαζάνια και καλύπτουμε με σπανάκι και κασέρι. Τελειώνουμε με την τελευταία στρώση λαζάνια. Προσθέτουμε λίγο νερό , λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με τριμμένο ρεγκάτο. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στον αέρα για 30 λεπτά .Ξεσκεπάζουμε και το αφήνουμε για άλλα 15 λεπτά ακόμα μέχρι να ροδίσει καλά.