4-5 τεμάχια μπακαλιαράκια κατεψυγμένα
2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε μακρόστενα κομμάτια
3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φετούλες
6 κλωνάρια μαϊντανό ψιλοκομμένο
4-5 κλωνάρια σέλινο ψιλοκομμένο
1/2φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
2 κουταλιές σούπας κοφτές πελτέ πάντα κύκνος δίνει την καλύτερη σάλτσα
αλάτι πιπέρι
8-9 πατάτες κομμένες μισοφέγγαρα
Βάζουμε το λάδι σε φαρδιά κατσαρόλα, προσθέτουμε κρεμμύδι σκόρδο σοτάρουμε για λίγο. Προσθέτουμε σέλινο, μαϊντανό, πατάτες και αφήνουμε να πάρουν λίγο χρώμα οι πατάτες ανακατεύοντας προσεκτικά και συχνά μην σπάσουν. Προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό με τον πελτέ διαλυμένο κι αμέσως άλλο ένα ποτήρι νερό ρίχνουμε και το αλατοπίπερο σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά, μέχρι να δούμε με το πιρούνι να τρυπιούνται οι πατάτες.
Προσθέτουμε και τα ψάρια μας βάζοντάς τα μέσα στην σάλτσα και ανάμεσα στις πατάτες κι αν δεν είναι αρκετό το ζουμί να τα σκεπάζει προσθέτουμε λίγο νερό. Κατεβάζουμε την θερμοκρασία σε μέτρια και με σκεπασμένη κατσαρόλα μαγειρεύουμε για 20 περίπου λεπτά παρακολουθώντας τα σε τακτικά διαστήματα και κουνώντας μόνο την κατσαρόλα πέρα δώθε μην μας διαλυθούν τα ψάρια. Βγάζουμε το καπάκι και δυναμώνουμε την φωτιά να δέσει η σάλτσα και σερβίρουμε.