Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 44 θέσεις στην Ξάνθη

44 θέσεις στην Ξάνθη

0
ergazomenoi

Ξεκίνησε η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας

140 θέσεις στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Με 140 θέσεις στην Περιφέρεια, εκ των οποίων 44 στην Ξάνθη, ξεκίνησε οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ με 140 θέσεις στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να υποβάλλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις καθ’ όλη την διάρκεια του 24ωρου κατά τις εργάσιμες και τις αργίες.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινά από τις 10 π.μ.(ΠΡΩΙΝΗ) της 11/07/2015 και λήγει στις 12 μ.μ. (ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ) της 20/07/2015. Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο και μόνο από πιστοποιημένους χρήστες των ηλεκτρονικών υ̟πηρεσιών του Οργανισμού µε τη χρήση κωδικών ̟πρόσβασης (Ονοµασία Χρήστη και Συνθηµατικό).   Για την υποβολή αιτήσεων πρέπει να μεταβείτε στο σύστημα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ. Για πληροφορίες στην ΑΜΘ, για τις προϋποθέσεις συμμετοχής , κριτήρια μοριοδότησης και υποχρέωση ή μη υποβολής των δικαιολογητικών : 2510227997 Πληροφορίες ΜΟΝΟ για τεχνικά θέματα : 2510225668.

44 θέσεις στην Ξάνθη

Αναλυτικά:

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

ΔΕ ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ 8

ΔΕ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΕΣ 1

ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ 4

ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1

ΠΕ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΟΙ

ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1

ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1

ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1

ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ 1

ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΕΣ 1

ΤΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 2

ΤΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ 1

ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ 8

ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ 2

ΔΕ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ (ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ) 1

ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2

ΥΝΕΜΠΕ ΑΜΘ (ΞΑΝΘΗΣ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 1

ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΕΧΝΗΣ 1

ΛΑΟΓΡΑΦΟΙ – ΕΘΝΟΛΟΓΟΙ 1

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1

ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2

ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 1

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ 1

3 θέσεις ΔΕΠ στο Δ.Π.Θ.

Αναλυτικά οι θέσεις:

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΟΣ − ΚΛΙΝΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Μία θέση Καθηγητή πρώτης βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Ιατρική Φυσική».

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Μία θέση Καθηγητή πρώτης βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Αστικός σχεδιασμός και Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός: σχέση κτιρίου με το τοπίο».

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

Μία θέση Καθηγητή πρώτης βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Αιματολογία».

Κριτήρια επιλογής και διαδικασία πρόσληψης Ιεροδιδασκάλων Ισλαμικής Θρησκείας

216 θέσεις ιεροδιδασκάλων στις Μουφτείες Ξάνθης, Κομοτηνής και Διδυμοτείχου

9μηνης απασχόλησης

Δημοσιεύτηκε η απόφαση για τον καθορισμό των προσόντων, κριτηρίων επιλογής ανά κατηγορία, καθώς και τη διαδικασία πρόσληψης ιεροδιδασκάλων Ισλαμικής Θρησκείας στις Μουφτείες Ξάνθης, Κομοτηνής και Διδυμοτείχου, με έργο:

α) Τη διδασκαλία του Κορανίου στα Τεμένη της Θράκης και σε δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Θράκη,

β) Τη διδασκαλία μαθημάτων θρησκευτικής μουσουλμανικής εξειδίκευσης, καθώς και την αραβική γλώσσα στα μουσουλμανικά Ιεροσπουδαστήρια και

γ) Την υπηρεσία ως βοηθητικό διοικητικό προσωπικό στην Κεντρική Υπηρεσία της Μουφτείας, ως ακολούθως:

1. Γενικά Προσόντα Οι υποψήφιοι πρέπει:

α) Να είναι Έλληνες πολίτες μόνιμοι κάτοικοι Θράκης, μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας.

β) Να έχουν συμπληρώσει, οι μεν υποψήφιοι κατηγορίας Π.Ε και Δ.Ε το 21ο έτος της ηλικίας τους, οι δε υποψήφιοι κατηγορίας Υ.Ε το 20ο έτος.

γ) Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νομίμως από αυτές.

δ) Να μην υπάρχει κώλυμα από ποινική καταδίκη, στερητική ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση, όπως ορίζεται στο άρθρο 8 του Ν. 3528/2007 (ΦΕΚ 26/Α΄/2007).

ε) Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα για την άσκηση των καθηκόντων της συγκεκριμένης θέσης.

ΟΑΕΔ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για την κοινωφελή εργασία

Αιτήσεις έως 20 Ιουλίου

Στη δημιουργία 2.417 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε Επιβλέποντες Φορείς, για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών, αφορά η δεύτερη Δημόσια Πρόσκληση (Νο 4/2015) (εκδόθηκε στις 10-7-2015) προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινά από τις 10 π.μ. της 11ης -7-2015 και λήγει στις 12 μ.μ. της 20ης -7-2015.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται με απλό τρόπο – αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου – στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης. Σύμφωνα με το περιεχόμενο της με αριθμό 4/2015 Δημόσιας Πρόσκλησης, δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, διαδικτυακά, στα προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε -τουλάχιστον- μια από τις παρακάτω κατηγορίες:

1. Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

2.Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.

3. Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

4.Άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού τομέα εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους.

5. Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών.

Προκήρυξη Κοινωφελούς Εργασίας

Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία (1) ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, ως πιστοποιημένοι χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης σε αυτή (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό). Όσοι δεν είναι πιστοποιημένοι χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ δύνανται να πιστοποιηθούν μέσω συστήματος πιστοποίησης ΓΓΠΣ (ΓΓΔΕ) με βασική προϋπόθεση να διαθέτουν κωδικούς στο TAXISnet. Για τη διευκόλυνσή τους οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται από τον ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και συγκεκριμένα από τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες — ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ Οδηγίες για την Απόκτηση Κωδικών Πρόσβασης και εγγραφής στο σύστημα Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ μέσω συστήματος πιστοποίησης ΓΓΠΣ (ΓΓΔΕ). Υποχρέωση προσκόμισης των σχετικών δικαιολογητικών στα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων (20/07/2015), έχουν μόνο οι δυνητικά ωφελούμενοι: α) άνεργοι αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών β) άνεργοι που ανήκουν στην κατηγορία των ΑμεΑ, αλλά έχουν εγγραφεί ως κοινοί άνεργοι στο γενικό μητρώο του Οργανισμού και επιθυμούν να μεταφερθούν στο ειδικό μητρώο ΑμεΑ του ΟΑΕΔ και γ) οι εγγεγραμμένοι άνεργοι γονείς εξαρτωμένων τέκνων ΑμεΑ. Οι πληροφορίες για τα λοιπά κριτήρια επιλογής και κατάταξης των ωφελουμένων αντλούνται αυτεπάγγελτα από το ΟΠΣ του ΟΑΕΔ, την ΓΓΠΣ. και την ΗΔΙΚΑ ΑΕ.

Τα αντικειμενικά κριτήρια κατάταξης ανέργων

Οι ωφελούμενοι επιλέγονται και κατατάσσονται στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με βάση τα παρακάτω επτά αντικειμενικά κριτήρια κατάταξης:

1. Το χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του ωφελουμένου με ανώτατο όριο τους 36 μήνες

2. Το χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων της πρώτης κατηγορίας, με ανώτατο όριο τους 36 μήνες

3. Την αναπηρία (του υποψήφιου ωφελούμενου) σε ποσοστό 50% και άνω

4.Το ετήσιο εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό

5. Την ηλικία

6.Τον αριθμό ανήλικων τέκνων

7.Τον αριθμό εξαρτώμενων τέκνων ΑμεΑ (ανηλίκων ή / και ενηλίκων) με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για πρόσληψη 8.000 ανέργων

Θα απασχοληθούν στον τομέα του τουρισμού

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα απασχόλησης 8.000 ανέργων ηλικίας 18 έως 29 ετών στον τομέα του τουρισμού. Πρόκειται για την επιταγή επαγγελματικής κατάρτισης (voucher) απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και πιστοποίησης προσόντων, με στόχο την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων ανέργων αποφοίτων ΑΕΙ/ΤΕΙ και αποφοίτων δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στο πρόγραμμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνον οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ που ανήκουν στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Από τους συνολικά 8.000 ωφελούμενους, οι 1.100 θα είναι απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ, ενώ οι 6.900 θα είναι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.insete-training.gr από σήμερα έως και τις 30 Ιουλίου.

Η ΕΛΣΤΑΤ ζητά συνεργάτες

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή ως ιδιώτες συνεργάτες στις διενεργούμενες έρευνες από την ΕΛΣΤΑΤ

Για το Μητρώο Σεπτεμβρίου 2015 – Απριλίου 2016

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να απασχοληθούν ως Ιδιώτες Συνεργάτες στις διενεργούμενες από αυτήν στατιστικές εργασίες να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, από την 3η Ιουλίου 2015 μέχρι την 24η ώρα της 3ης Αυγούστου 2015, ώστε να εγγραφούν στο νέο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών, το οποίο θα ισχύει από τον Σεπτέμβριο 2015 έως και τον Απρίλιο 2016.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών έχουν μόνο ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 21 έως 69 ετών.

Οι Ιδιώτες Συνεργάτες χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση στατιστικών ερευνών και απογραφών (συλλογή και έλεγχο στοιχείων).

Το έργο του Ιδιώτη Συνεργάτη περιλαμβάνει την έγκαιρη, πλήρη και σωστή συλλογή στατιστικών στοιχείων από επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Τα στοιχεία συλλέγονται, κυρίως, με προσωπικές συνεντεύξεις, στο χώρο των νοικοκυριών ή των επιχειρήσεων, και με ειδικά, κατά έρευνα, ερωτηματολόγια.

Κάθε Ιδιώτης Συνεργάτης αξιολογείται για το έργο που αναλαμβάνει, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου του, και η αξιολόγησή του είναι ένα από τα βασικά κριτήρια για τη συνέχιση της απασχόλησής του, ως Ιδιώτη Συνεργάτη, στην ΕΛΣΤΑΤ.

Η αμοιβή των Ιδιωτών Συνεργατών καθορίζεται σύμφωνα με προκαθορισμένους κανόνες μέτρησης του έργου των Ιδιωτών Συνεργατών και προκαθορισμένης αμοιβής ανά μονάδα έργου. Η αμοιβή για τη συλλογή ερωτηματολογίων γίνεται ανάλογα με τον αριθμό των πλήρως και ορθά συμπληρωμένων ερωτηματολογίων που παραδίδει έγκαιρα ο κάθε Ιδιώτης Συνεργάτης. Η αμοιβή για κάθε συλλεγόμενο και ορθά συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο έχει υπολογιστεί από την ΕΛΣΤΑΤ με βάση το μέσο χρόνο που απαιτείται για τη συλλογή ενός ορθά συμπληρωμένου ερωτηματολογίου και δύναται να αναπροσαρμόζεται από την ΕΛΣΤΑΤ, πριν την έναρξη λειτουργίας του κάθε Μητρώου.

Η καταβολή της αμοιβής των Ιδιωτών Συνεργατών πραγματοποιείται μετά την ολοκλήρωση και την παράδοση της εργασίας τους.

Η παροχή υπηρεσιών των Ιδιωτών Συνεργατών στην ΕΛΣΤΑΤ, σε καμία περίπτωση δεν υποκρύπτει σχέση εξαρτημένης εργασίας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, που δεν καλύπτεται από αυτό το κείμενο και από τις οδηγίες συμπλήρωσης της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Επιθεώρησης και Ιδιωτών Συνεργατών, στα τηλέφωνα 2131352182, 2131353050, 2131353068 και 2131353035.

Πληροφορίες:

Δ/νση Διοικητικής Υποστήριξης

Τμήμα Επιθεώρησης και Ιδιωτών Συνεργατών

Τηλ. 213-1352182

Fax: 213 – 1353037

E-mail: synergates@statistics.gr

http//www.statistics.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εργασιακό, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Δύο προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης Δίμηνες συμβάσεις για το Τμήμα Πρασίνου Ο Δήμος Ξάνθης ανα…