500 γραμμάρια κολοκυθάκια
200 γραμμάρια τυρί κρέμα
500 ml γάλα
½ φλιτζάνι αλεύρι
200 γραμμάρια ανάμεικτα τριμμένα κίτρινα τυριά
3 αυγά
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
λίγο φρέσκο δεντρολίβανο
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στη χοντρή πλευρά του τρίφτη. Τέλος, τα αλατίζουμε και τα πασπαλίζουμε με αλεύρι. Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, αλείφουμε με ελαιόλαδο το εσωτερικό ενός ταψιού. Μέσα σε αυτό, τοποθετούμε τα κολοκυθάκια. Αμέσως μετά, τα πασπαλίζουμε με το σκόρδο. Βάζουμε τα κολοκυθάκια στο φούρνο να ψηθούν στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά. Μόλις ψηθούν, βγάζουμε από το φούρνο και τα ανακατεύουμε με τα τριμμένα τυριά και το δεντρολίβανο. Σε ένα μπολ ή σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε τα αυγά. Στη συνέχεια, ανακατεύουμε τα αυγά με το τυρί κρέμα και το γάλα.
Αλατοπιπερώνουμε το μείγμα αυτό και το ενώνουμε με τα κολοκυθάκια. Αδειάζουμε το μείγμα μαζί με τα κολοκυθάκια σε ένα πυρίμαχος σκεύος και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά.