Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Απόπειρα αυτοκτονίας στο Σούνιο

Απόπειρα αυτοκτονίας στο Σούνιο

0
autoktonia xeri-empros

29χρονος πατέρα ενός παιδιού κρεμάστηκε σε αποθήκη του σπιτιού του- Τον πρόλαβε η γυναίκα του

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Θεσσαλονίκη – Επιδημία αυτοκτονιών στην Ξάνθη – Ανησυχητικά τα στοιχεία

Μάχη δίνουν οι γιατροί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου μεταφέρθηκε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, να κρατήσουν στην ζωή τον 29χρονο, που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στο Σούνιο του Δήμου Αβδήρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» ο νέος άνδρας βρίσκεται σε κώμα στην Εντατική και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται πολύ κρίσιμη

Κρεμάστηκε στην αποθήκη του σπιτιού του

Ο παρ’ ολίγον αυτόχειρας αποπειράθηκε να θέσει τέρμα στη ζωή του την Τρίτη και επέλεξε να κρεμαστεί με σχοινί στην αποθήκη του σπιτιού του. Κι ενώ ήδη είχε προβεί στο απονενοημένο διάβημα τον αντιλήφθηκε η γυναίκα του η οποία παρότι έπαθε σοκ προσπάθησε να τον βοηθήσει και όντως το έπραξε. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο 29χρονος είναι πατέρας ενός παιδιού έχει καταγωγή από τα Σήμαντρα αλλά διέμενε στον Σούνιο και πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα ενώ λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Επιδημία αυτοκτονιών στην Ξάνθη

Διαστάσεις επιδημίας τείνουν να εκλάβουν οι αυτοκτονίες και οι απόπειρες στον νομό μας. Τα στοιχεία είναι πολύ ανησυχητικά. Υπενθυμίζουμε ότι τον προηγούμενο μήνα όπως κατεγραφε το «Ε» στις 12 Μαΐου 2015: Μια νεαρή γυναίκα έπεσε μέσα στον Κόσυνθο πηδώντας από την γέφυρα και τραυματίστηκε σοβαρά. Επίσης άλλος ένας άνδρας από την Ξάνθη με ψυχολογικά προβλήματα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Στις 10 Μαϊου 2015 είχαμε την αυτοκτονία του 25χρονου που κατέληξε πέφτοντας από το 4ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου στην Δαγκλή στο σημείο ακριβώς που είχε αυτοκτονήσει και ο 16χρονος πριν 2 χρόνια. Επίσης μια γυναίκα από τον δήμο Αβδήρων αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με μεγάλη ποσότητα παραισθησιογόνων χαπιών. Ευτυχώς την αντιλήφθηκε εγκαίρως ο περίγυρός της και την μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε πλύση στομάχου με αποτέλεσμα να συνέλθει. Η συχνότητα του φαινομένου στην πόλη μας και το νομό μας προκαλεί εύλογη ανησυχία και χρήζει ιατρικής διερεύνησης. Έχει καταγραφεί μια αλματώδης αύξηση πανελλαδικά στις αυτοκτονίες και στις απόπειρες που αποδίδεται στην οικονομική κρίση αλλά στο νομό μας αυτό δεν πιστοποιείται καθώς κανένα από όλα αυτά τα περιστατικά που αναφέρθηκαν δεν ήταν για οικονομικούς λόγους.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…