Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα 356 «φυλάνε Θερμοπύλες» στο ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη!

356 «φυλάνε Θερμοπύλες» στο ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη!

0
ekloges pasok-palia

Είναι τα μέλη που ψήφισαν για την εκλογή 29 συνέδρων σ’ όλους τους δήμους του νομού κα πλήρωσαν και 3 ευρώ!

14 Ιουνίου η εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Στις 5 Ιουνίου το συνέδριο. Μπάχαλο με το Μητρώο Μελών. Εμφανίζονται ως νέα μέλη άτομα που ανήκουν σ’ άλλους χώρους

Απογοητευτικά είναι τα αποτελέσματα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης που έστησε κάλπες την Τετάρτη σ’ όλους τους δήμους του νομού για να εκλέξει τους συνέδρους που θα συμμετέχουν στο έκτακτο συνέδριό του που θα πραγματοποιηθεί στις 5 – 6 – 7 Ιουνίου. Μόλις 356 ήταν όλοι κι όλοι απ’ όλο τον νομό αυτοί που προσήλθαν στις κάλπες, γεγονός που υποδηλώνει την σχεδόν ολική …εξαΰλωση που υπέστη το άλλοτε κραταιό κόμμα του 48% στην Ξάνθη!

Πόσοι ψήφισαν ανά δήμο και ποιοι εκλέχτηκαν σύνεδροι

Συνολικά εκλέχτηκαν 29 σύνεδροι. Στον δήμο Ξάνθης ψήφισαν 140 μέλη και εξέλεξαν 10 συνέδρους, στον δήμο Αβδήρων 83 και εκλέχτηκαν 8 σύνεδροι στον δήμο Τοπείρου 71 και εκλέγονται 5 και στον δήμο Μύκης 62 και εκλέγονται 6 σύνεδροι.

Δήμος Ξάνθης 140 ψήφοι

Εκλέγονται:

1)Αντωνιάδης Ανέστης

2)Παπαδόπουλος Γιώργος

3)Μήτρου Αντώνης

4)Κορδώνης Δημήτριος

5)Βορίδης Δημήτριος

6)Βάγγος Χρήστος

7)Δρακίδης Ευστάθιος

8)Μωραλίδου Μαρία

9)Χριστάνα Αγγελική

10)Κουρουπάκη Μαλαματένια΄

Δήμος Αβδήρων 83 ψήφοι

Εκλέγονται:

1)Σπύρογλου Ιωάννης

2)Μανδυλής Κωνσταντίνος

3)Μαλουσάρης Φίλιππος

4)Σεβδαλής Παναγιώτης

5) Καλογερή Πολυτίμη

6)Σαμουρέλης Λοΐζος

7)Βαγγέλη Δήμητρα

8)Λάκκα Ελένη

Δήμος Τοπείρου 71 ψήφοι

Εκλέγονται:

1)Ζιάκας Γεώργιος

2)Χαλεβελάκης Εμμανουήλ

3)Γρυλωνάκης Ελευθέριος

4)Καραβασίλη Σάρρα

5) Βάγγου Ζαχαρένια

Δήμος Μύκης

Εκλέγονται:

1)Φαρζλή Κεμάλ Αχμέτ

2)Δοξακάκη Ελένη

3)Μπέλεσης Στυλιανός

4)Φιλιππίδης Φώτιος

5)Λουζιώτη Δανάη

6)Κεχαγιά Σαλή

Με το 3ευρώ εις χείρας και ούτω ψηφίσατε…

Η συνήθεια δεν κόβεται και παρότι …έχουν έλθει τα πάνω κάτω στο ΠΑΣΟΚ με τα ποσοστά του μόλις και μετά βίας να ανιχνεύονται δημοσκοπικά εντούτοις ότι την τακτική που ακολουθούσε όταν ήταν στις δόξες του την ίδια εννοεί ν’ ακολουθεί και τώρα που έχασε τον κύριο κορμό των υποστηρικτών του . Έτσι όσοι ψήφισαν έπρεπε να καταβάλουν 3 ευρώ υπέρ κόμματος κι αυτός είναι ένας ακόμη ανασταλτικός παράγοντας για να πάει κάποιος να ψηφίσει. Και σαν μην έφτανε αυτό τα χρήματα αυτά που συγκεντρώθηκαν τα ζητούν από τα κεντρικά εσπευσμένα ειδάλλως δεν θα έχουν πιστοποίηση οι σύνεδροι! Την ίδια στιγμή η Νομαρχιακή Ξάνθης έχει απλήρωτα νοίκια!

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή αλλά και το μήνυμα που έστειλαν τα μέλη με την απουσία τους ο γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Αμανατίδης είπε: «¨Ήταν απογοητευτική η συμμετοχή. Ο κόσμος μας είναι απογοητευμένος, είναι μπερδεμένος, είναι κουρασμένος. Γι αυτό πάμε στο συνέδριο για να αλλάξουμε πολιτικές».

14 Ιουνίου η εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Επισπεύτηκε η εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ και ενώ αρχικά είχε οριστεί για τέλος Ιουνίου επισπεύτηκε για τις 14 Ιουνίου. Για την εκλογή προέδρου θα ψηφίσουν τα εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος.

Μπάχαλο με το Μητρώο Μελών

Ως προς αυτό και επειδή χρειάστηκε να γίνει μια επικαιροποίηση του Μητρώου μελών το κόμμα το ανέθεσε σε μια εταιρεία να κάνει την νέα καταγραφή. Έτσι βγήκαν οι νέες λίστες που κοινοποιήθηκαν στις νομαρχιακές. Σε αντιπαραβολή όμως με τα στοιχεία τους προέκυψαν πολλά λάθη όπως για παράδειγμα στην Ξάνθη ότι θεωρείται εγγεγραμμένο νέο μέλος άτομο που έχει αντιδικίες με την Νομαρχιακή και έχει ενταχθεί στο Κίνημα Δημοκρατικών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου!

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

300 βιβλία δώρισε ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στη Βακουφική Επιτροπή Εχίνου

Παραδόθηκαν από τον βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και τον Ουμίτι Μεστά Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθη…