Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Και Ωραίον και Διάσημον!

Και Ωραίον και Διάσημον!

0
wilson

Αποκλειστικό: Το διάσημο ζεύγος ηθοποιών, Τομ Χάνκς – Ρίτα Γουίλσον ψάχνουν οικόπεδο στο Ωραίο απ’ όπου κατάγεται η Ρίτα Γουίλσον για να κτίσουν θέρετρο

Έρχονται στα μέσα Απριλίου – Ο δήμαρχος Μύκης θα τους ανακηρύξει Επίτιμους Δημότες ενώ θα εισηγηθεί παραχώρηση δημοτικής έκτασης για να τους τιμήσει

Τα φώτα της …ράμπας πέφτουν πάνω στο Ωραίον του Δήμου Μύκης και πρόκειται να μετατραπεί και σε Διάσημον αν τελεσφορήσουν τα σχέδια του διάσημου τέκνου του και συγκεκριμένα της γνωστής ηθοποιού και παραγωγού του Ηollywood Ρίτας Γουίλσον και συζύγου του διάσημου αμερικανού ηθοποιού Τομ Χανκς, η οποία το 2012 ανακάλυψε ότι οι ρίζες της οικογένειάς της είναι από το Ωραίο και μάλιστα το επισκέφτηκε και βρήκε τους συγγενείς της. Υπενθυμιζουμε ότι η Ρίτα Γουίλσον Στο πλαίσιο της γνωστής σειράς του NBC «Ποιος νομίζεις ότι είσαι» είχε βρεθεί στην Ξάνθη για την έρευνα και τα γυρίσματα και ανακάλυψε ότι το πρώτο όνομα του πατέρα της ήταν Χασάν Χαλήλ Ιμπραΐμωφ και γεννήθηκε στο Ωραίο της Ξάνθης το 1920. Πριν φτάσει στην Αμερική ο πατέρας της πέρασε στη Βουλγαρία, υπηρέτησε ως βούλγαρος στρατιώτης στην Ξάνθη, έκανε ένα γάμο, απέκτησε ένα παιδί που πέθανε όπως και η πρώτη σύζυγός του, γεγονότα που είχε κρύψει σε όλη του τη ζωή, καθώς το μόνο που γνώριζε η κόρη του ήταν το ελληνικό του παρελθόν και ότι κάποτε πέρασε στη Βουλγαρία.

Η Ρίτα Γούλσον και ο Τόμ Χάνκς ψάχνουν οικόπεδο στο Ωραίο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορείς του «Ε» η Ρίτα Γουίλσον επανήλθε και μάλιστα ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα οικόπεδο στο Ωραίο και κοντά στο πατρικό της σπίτι επειδή επιθυμεί να κατασκευάσει ένα θέρετρο όπου θα μπορεί να διαμένει κάποιες φορές τον χρόνο διατηρώντας έτσι επαφές με τις ρίζες της. Να σημειώσουμε ότι το ζεύγος Χάνκς – Γουίλσον έχει αντίστοιχο θέρετρο στην Αντίπαρο και το επισκέπτονται τα καλοκαίρια. Επιθυμία του ζεύγους είναι να αποκτήσει και ένα αντίστοιχο στο ορεινό χωριό που γεννήθηκε ο πατέρας της Ρίτας. Για τους λόγους αυτούς η κα Γουίλσον έχει έλθει σε επαφή με τους συγγενείς της και μέσω αυτών αναζητά το κατάλληλο οικόπεδο ν’ αγοράσει ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφτούν μαζί με τον Τομ Χάνκς το χωριό μέσα στον Απρίλιο.

Επίτιμοι δημότες του Δ. Μύκης το διάσημο ζεύγος

Για το θέμα είναι ενήμερος ο δήμαρχος Μύκης κ. Τζεμήλ Καπζά ο οποίος σκοπεύει να εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο να ανακηρυχθεί η Ρίτα Γουίσον και ο Τομ Χάνκς επίτιμοι δημότες του δήμου Μύκης και επίσης να τους παραχωρηθεί μια δημοτική έκταση στο Ωραίο για να κτίσουν την βίλα τους. Να σημειώσουμε ότι ο δήμαρχος αναγνωρίζει ότι ένα σπίτι του διάσημου ζεύγους στο Ωραίο θα φέρει τον οικισμό στο επίκεντρο του διεθνούς τζετ σετ και θα τον καταστήσει ταξιδιωτικό προορισμό και μάλιστα διασημοτήτων. Για τους λόγου αυτούς είναι διατεθειμένος να τους διευκολύνει. Πολλοί θετικοί και φιλικοί επίσης είναι και οι κάτοικοι του οικισμού. Να σημειώσουμε επίσης ότι υπεραξία που θα δημιουργηθεί με τις επισκέψεις διασημοτήτων – αν ευοδωθούν τα σχέδια του διάσημου ζεύγους –μπορεί να εκτοξεύσει τουριστικά όλη την περιοχή.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκδήλωση με θέμα τη βία στα σχολεία από την ΕΛΜΕ Ξάνθης και τον Διδασκαλικό Σύλλογο Ξάνθης

Θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» σήμερα το απόγε…