Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Γλύτωσε από το δόντια του …τσομπανόσκυλου – χάρου!

Γλύτωσε από το δόντια του …τσομπανόσκυλου – χάρου!

0
adespoto-epithesi

Γνωστός επιχειρηματίας της πόλης μας θύμα επίθεσης – Τον γλύτωσε ο φύλακας της επιχείρησής του – Έκτοτε ταλαιπωρείται από τα πολλαπλά τραύματα

Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε πρόβατα – Κατασπάραξε 50 από στάνη στο Τύμπανο – Κάντε κάτι!

Μια απίστευτη και όμως αληθινή περιπέτεια έχει ζήσει και συνεχίζει να φέρει τα σημάδια της, ένας γνωστός επιχειρηματίας της πόλης μας! Έπεσε θύμα επίθεσης από ένα μεγάλο σκυλί ράτσας « ποιμενικός» , τα γνωστά μας τσομπανόσκυλα, και γλύτωσε κυριολεκτικά από του …χάρου τα δόντια την τελευταία στιγμή και από τύχη!

Τον «κατασπάραξε»…

Ο άτυχος επιχειρηματίας που διατηρεί βιοτεχνία στην περιοχή μεταξύ Κιμμερίων και Πηγαδιών νωρίς το βράδυ πριν 2 μήνες μετέβη στην επιχείρησή του – όπως το συνήθιζε – για να αποτελειώσει κάποιες δουλειές. Πάρκαρε το αυτοκίνητό του και ενώ πεζός κατευθυνόταν προς το γραφείο του δέχτηκε αιφνιδιαστικά επίθεση από ένα γιγαντόσωμο τσομπανόσκυλο το οποίο κυκλοφορούσε ελεύθερο. Να σημειώσουμε ότι στην περιοχή υπάρχει μια μονάδα εκτροφής αιγοπροβάτων και ο σκύλος ανήκε σ’ αυτή αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος στην ευρύτερη περιοχή.

Τον έσωσε ο φύλακας της βιοτεχνίας του

Ο άτυχος επιχειρηματίας έζησε ένα θρίλερ με τον μεγαλόσωμο ζώο να του κατασπαράσσει τις σάρκες. Τις σπαρακτικές του κραυγές μετά από αρκετές δαγκωνιές άκουσε ο φύλακας της βιοτεχνίας του που ήταν εκεί και έτρεξε να τον βοηθήσει γλυτώνοντας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή το αφεντικό του.

Έκτοτε ταλαιπωρείται από τα αλλεπάλληλα τραύματα

Η επίθεση του τσομπανόσκυλου του επέφερε πολλά τραύματα σ’ όλο του το σώμα και από τότε ο άτυχος επιχειρηματίες ταλαιπωρείται με πλαστικές εγχειρήσεις. Δεν είναι γνωστό αν έχει καταθέσει μήνυση εναντίον αυτού που έχει την μονάδα προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες του αναφορικά με το πώς κυκλοφορούσε ελεύθερος ο σκύλος του σκορπώντας τον τρόμο σ’ όποιον τύχαινε στο διάβα του.

Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε πρόβατα – Κατασπάραξε 50 από την στάνη

Το κακό με τις επιθέσεις σκύλων έχει παραγίνει! Πέρα από το συμβάν που αναφέραμε πρόσφατα μια αγέλη 10 σκύλων επιτέθηκε σε στάνη προβάτων στην περιοχή του Τύμπανου και κατασπάραξε 50 απ’ αυτά!

Δημόσιος κίνδυνος τα αδέσποτα

Είναι φανερό ότι κάτι πρέπει επιτέλους να γίνει με τα σκυλιά σ’ αυτή την πόλη πριν θρηνήσουμε θύματα. Έχουν καταστεί δημόσιος κίνδυνος της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων αυτού του δήμου. Τα περιστατικά με τις επιθέσεις πληθαίνουν επικίνδυνα, σπέρνουν τον τρόμο … Είναι επιτακτική ανάγκη ο δήμος να λάβει πιο δραστικά μέτρα. Επιτέλους ας αντλήσει τεχνογνωσία από άλλους δήμους του εσωτερικού ή του εξωτερικού. Πως έχουν αντιμετωπίσει το θέμα και ας πράξει αναλόγως. Πάντως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί… Είναι συνταγματική υποχρέωση η προστασία και ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των πολιτών!

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε τροχιά αναβάθμισης το ελικοδρόμιο Σαμοθράκης

Το έργο, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, έχει αντικείμενο την επισκευή και συντήρηση των εγκα…