ÂÂ
-1 φύλλο σφολιάτας κατεψυγμένο, αποψυγμένο
-2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
-2 κουταλιές της σούπας αλεσμένο κόκκινο κρεμμύδι
-1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
-115γρ. μανιτάρια, καθαρά και ψιλοκομμένα, κρατήστε 2 κομμένα σε λεπτές φέτες
-1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένα βότανα
-2 κουταλιές της σούπας λευκό ξηρό κρασί
-1/2 φλιτζάνι τυρί κρέμα
-1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
-½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
-1/3 φλιτζανιού τριμμένη μοτσαρέλα ή τυρί Provolone
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C. Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας ώστε να χωρέσει σε ένα στρογγυλό ή τετράγωνο ταψί με λαδόκολλα. Τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο ενώ φτιάχνουμε την γέμιση. Για τη γέμιση, μαγειρεύουμε το μπέικον, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα ψιλοκομμένα μανιτάρια και τα μυρωδικά σε μέτρια φωτιά μέχρι το μπέικον να ψηθεί και τα μανιτάρια να βγάλουν το μεγαλύτερο μέρος των υγρών τους. Σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστεί σχεδόν όλο το υγρό. Το βγάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε μέσα την κρέμα γάλακτος και το τυρί μέχρι να μαλακώσει, προσθέτοντας επίσης το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε μέσα και τα τυριά και στη συνέχεια βγάζουμε την τάρτα από το ψυγείο και απλώνουμε μέσα της την γέμιση. Χρησιμοποιώντας τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, διακοσμούμε όπως θέλουμε. Ψήνουμε για 20 λεπτά ή μέχρι η ζύμη να ροδίσει και η γέμιση το ίδιο. Κόβουμε και σερβίρουμε.