-1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
-1/2 κουταλάκι γλυκού πάπρικα γλυκιά και ½ καυτερή
-Πιπέρι -αλάτι
-1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
-4 κουταλιές της σούπας ρύζι
-1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
-250 ml ντοματοχυμό
-1/2 ματσάκι άνηθος και μαϊντανό
-1/2 κουταλάκι του γλυκού κάρυ
-6 μανιτάρια πόρτο μπέλο
Βάζουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο να ζεσταθεί, προσθέτουμε τα πιπέρια, το αλάτι , το κρεμμύδι, το σκόρδο,τα σοτάρουμε και τέλος προσθέτουμε το ρύζι. Ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Βάζουμε τον χυμό ντομάτας και λίγο νερό, αφήνουμε να πάρουν 2-3 βράσεις σε χαμηλή φωτιά, κλείνουμε την φωτιά και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά μας μαζί και το κάρυ. Βγάζουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια, τα σκουπίζουμε και ξεκινάμε να τα γεμίζουμε με την γέμιση. Τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και βάζουμε λίγο νεράκι ίσα να βρέχεται το σημείο που ακουμπάνε. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου για 35-40 λεπτά, βγάζουμε και τα σερβίρουμε ζεστά. Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε στην γέμιση και 1/2 κουτάλι της σούπας κουκουνάρι.