Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Προεκλογική ηχώ των υποψηφίων

Προεκλογική ηχώ των υποψηφίων

0
amoiridis mixalis

Μ. Αμοιρίδης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος». Προσωπική επιλογή Σαμαρά ο Κωνσταντίνος Μαλάκης

Ολική επαναφορά του Σωκράτη Ξυνίδη με το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου

xinidis socr2

Αρκετές εκπλήξεις θα υπάρξουν στα ψηφοδέλτια των περισσότερων κομμάτων του νομού μας. Πρόσωπα που θεωρούνταν δεδομένη η συμμετοχή τους δεν θα είναι υποψήφιοι ενώ θα υπάρξουν και αρκετοί νέοι που μπαίνουν στο χορό διεκδικώντας ψήφους.

Μ. Αμοιρίδης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος»

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Μιχάλης Αμοιρίδης δημοσιεύματα αλλά και μια φημολογία που αναπτύχθηκε τον τελευταίο καιρό που τον εντάσσει στον ψηφοδέλτιο στην ΝΔ για τις επικείμενες εκλογές. Συγκεκριμένα μιλώντας στο «Ε» είπε χαρακτηριστικά: «Ούτε με «ενόχλησαν» ούτε τους ενόχλησα», επισημαίνοντας ότι δεν είναι στις προθέσεις του να είναι υποψήφιος καθόσον του έχει ανατεθεί ένα σημαντικό έργο που αφορά τον τουρισμό της Περιφέρειας και είναι αποφασισμένος να δουλέψει γι αυτό: «Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και δεν είναι στις προθέσεις μου μια υποψηφιότητα στις εκλογές».

Προσωπική επιλογή Σαμαρά ο Κωνσταντίνος Μαλάκης

Στο μεταξύ όπως κατ’ αποκλειστικότητα αποκάλυψε το «Ε» η υποψηφιότητα του δικηγόρου Κωνσταντίνου Μαλάκη είναι ειλημμένη και θα ανακοινωθεί και επίσημα εντός των ημερών. Να σημειώσουμε ότι ήταν προσωπική επιλογή του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά καθότι ο κ. Μαλάκης ήταν μέλος της ΠΟΛΑΝ.

Ξυνίδης – Παπανδρέου : Ξανά μαζί…

Βέβαιη θεωρείται και η υποψηφιότητα του Σωκράτη Ξυνίδη στο ψηφοδέλτιο του νέου κόμματος την ίδρυση του οποίου πρόκειται ν’ ανακοινώσει οσονούπω ο τέως πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Ένα κόμμα που όπως υποστηρίζει με άρθρο τους οι Financial Times: « Η επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στην πολιτική με την ίδρυση ενός νέου κόμματος θα μπορούσε να επηρεάσει το αποτέλεσμα των πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα, «Ο ηλικίας 65 ετών πρώην πρωθυπουργός ετοιμάζεται να επιστρέψει πίσω στην πολιτική ως ηγέτης ενός κόμματος «μπαλαντέρ» που θα μπορούσε να αλλάξει το αποτέλεσμα των πρόωρων γενικών εκλογών της χώρας στις 25 Ιανουαρίου» τονίζει ο συντάκτης του άρθρου. Κάνοντας αναφορά σε δημοσκόπηση της προηγούμενης εβδομάδας, οι Financial Times σημειώνουν ότι το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου μπορεί να φτάσει έως και το 5%, “κλέβοντας” ποσοστά από το ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι, αλλά και το ΠΑΣΟΚ. Αυτό, επισημαίνει, θα μπορούσε να “χαρίσει τη νίκη στο ακροδεξιό κόμμα ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά”. Επικαλούμενη πληροφορίες συνεργατών του πρώην Πρωθυπουργού, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι το κόμμα θα οργανωθεί και θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει «εντός των επόμενων δύο ή τριών ημερών».

Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…