Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Στη ΔΕΘ και το περίπτερο της ΑΜΘ

Στη ΔΕΘ και το περίπτερο της ΑΜΘ

0
perifereia-web

Γεωστρατηγική θέση, ενεργειακός κόμβος και πλουτοπαραγωγικές πηγές με επίκεντρο το ζεόλιθο και το μάρμαρο, τονίζονται από την περιφέρειά μας

 
 
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης συμμετέχει και φέτος στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται από τις 6 έως 14 Σεπτεμβρίου 2014.
Ακολουθώντας τους άξονες της ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και της ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ που θέτει φέτος η Δ.Ε.Θ., η Περιφέρεια ΑΜ-Θ δίνει το παρών με πρωτοπόρες επιχειρήσεις τόσο στον τομέα των νέων τεχνολογιών και του εξοπλισμού, όσο και της παραγωγής καινοτόμων προϊόντων πρώτης ανάγκης από την ευρύτερη περιοχή της.
Η κυρίαρχη γεωστρατηγική θέση της ΠΑΜ-Θ στη Β.Α. Μεσόγειο και τις Παρευξείνιες Χώρες, για την ανάδειξη και ανάπτυξη των εμπορικών και εξαγωγικών της συναλλαγών, της τουριστικής της δεινότητας, και το γεγονός ότι αποτελεί τεράστιας σημασίας ενεργειακό κόμβο, όλα τα ανωτέρω τονίζονται στο κεντρικό τμήμα του περιπτέρου.
Προβάλλονται ακόμη οι βασικές πλουτοπαραγωγικές πηγές της περιφέρειας σε ιδιαίτερο τμήμα «Από τους θησαυρούς της γης μας… ζεόλιθος, μάρμαρο».
Το περίπτερο της Περιφέρειας βρίσκεται στο Pavilion 15, Stant 23 και θα λειτουργεί κατά τις ώρες της έκθεσης:
ΣΑΒΒΑΤΟ 6/9: 12:30 – 22:00, ΚΥΡΙΑΚΗ 7/9: 10:00 – 22:00, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 16:00-22:00, ΣΑΒΒΑΤΟ 13/9 & ΚΥΡΙΑΚΗ 14/9: 10:00 – 22:00
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τη χορήγηση σύνταξης σε οφειλέτες – Η απόφαση

Ποιες εκκρεμείς συντάξεις θα δοθούν πρώτα Έτοιμη προς υπογραφή είναι η απόφαση για τη χορή…