Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Λαζάνια με κολοκυθάκια και φέτα

Λαζάνια με κολοκυθάκια και φέτα

0
lazania kolokithi
 
1 πακέτο λαζάνια
1 κιλό κολοκυθάκια τριμμένα στο ρεντέ
1/2 ματσάκι κρεμμυδάκι φρέσκα ψιλοκομμένα άνηθο, μαϊντανό, δυόσμο
αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
300 γρ.φέτα ΜΕΒΓΑΛ
3-5 αβγά (βάλτε όσα θέλετε)
1/2 κούπας λάδι
 
Τρίβουμε τα κολοκύθια μέσα σε μπολ και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια,τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά. Τρίβουμε με το χέρι μας τη φέτα και τη βάζουμε και αυτή στο μπολ. Προσθέτουμε τα αβγά και το λάδι.Ανακατεύουμε καλά το μίγμα. Λαδώνουμε ελαφρά τον πάτο ενός ταψιού 25×20εκ. στρώνουμε όσα λαζάνια χωράνε και καλύπτουμε με γέμιση. Βάζουμε άλλη μια στρώση λαζάνια και καλύπτουμε ξανά με γέμιση. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλες 2 φορές. Έχουμε δηλαδή συνολικά 4 στρώσεις λαζάνια και 4 στρώσεις γέμιση.
Καλύπτουμε το ταψάκι μας με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα και 30 λεπτά. Σβήνουμε το φούρνο και αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο αφήνοντας το ταψί μέσα στο ζεστό φούρνο, για να πάρει ελαφρώς χρώμα και στην επιφάνεια.
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πικάντικο χοιρινό μαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα

-Ένα κομμάτι χοιρινό λαιμό γύρο στα 3 κιλά -500 ml μαύρη μπύρα -3 μέτριες γλυκοπατάτες χον…