Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Διευθυντής Αστυνομίας Ξάνθης ο Γιώργος Γκοδοσίδης

Διευθυντής Αστυνομίας Ξάνθης ο Γιώργος Γκοδοσίδης

0
Godosis-empros

Αναλαμβάνει και τις Διευθύνσεις Ασφαλείας και Αλλοδαπών. Με τροπολογία Κικίλια επέρχονται αλλαγές στην ΕΛΑΣ

 
 Παραμένει Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜΘ ο υποστράτηγος Γιώργος Σαλαμάγκας
 
 
 
Ανακατατάξεις και ανακατανομή των θέσεων σε υψηλά κλιμάκια της Αστυνομίας προβλέπει η τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, στον νόμο για την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. Έτσι με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου ΤΣΑΚΝΑΚΗ, τοποθετήθηκαν – μετατέθηκαν – μετακινήθηκαν οι Ταξίαρχοι της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Αναβαθμίζεται ο Γιώργος Γκοδοσίδης σε Διευθυντή Αστυνομίας Ξάνθης
Σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κ. Γιώργος Γκοδοσίδης καθώς και ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γιώργος Σαλαμάγκας που ωστόσο δεν μετακινούνται αλλά αναβαθμίζονται σε Διευθυντή της Αστυνομίας Ξάνθης ο πρώτος και ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ο δεύτερος. Όπως πληροφορηθήκαμε αρμοδίως η αλλαγή μεταξύ του βαθμού του Αστυνομικού Διευθυντή και του Διευθυντή Αστυνομίας για τον κ.. Γκοδοσίδη έγκειται στο ότι αναλαμβάνει και την αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Ασφαλείας και Αλλοδαπών σε επίπεδο νομού, υπηρεσίες που υπάγονταν στην περιφερειακή Διεύθυνση. Όπως όμως μας αναφέρθηκε η αλλαγή αυτή υπαγορεύτηκε από τις δυσλειτουργίες που παρατηρήθηκαν ωστόσο ο υποστράτηγος κ. Σαλαμάγκας διατηρεί την γενική ευθύνη για όλη την περιφέρεια.  
Επίσης απ’ τα υπόλοιπα γνωστά στην Ξάνθη αστυνομικά στελέχη ο υποστράτηγος κ. Ιωακείμ Τσουκνάδης που υπηρέτησε ως αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης μετατίθεται από Κλάδο Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων /Α.Ε.Α. στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ως βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή, με δαπάνες δημοσίου.
 
Ποιες αλλαγές προβλέπει η τροπολογία Κικίλια για τα στελέχη της ΕΛΑΣ
Σύμφωνα με την τροπολογία, επανέρχονται οι θέσεις των γενικών επιθεωρητών αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και Νοτίου Ελλάδος τις οποίες καταλαμβάνουν οι αντιστράτηγοι Εμμ. Κατριαδάκης και Ηλίας Γεωργόπουλος, αντίστοιχα.
Από τις τοποθετήσεις υποστράτηγων και ταξιαρχών ενδιαφέρον έχει ότι επανέρχεται στη θέση του αττικάρχη, ο υποστράτηγος Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας, ενώ ο μέχρι χθες αττικάρχης, Ιωάννης Διαμαντόπουλος, αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή της Οικονομικής Αστυνομίας και ο διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγος Δημήτρης Γεωργατζής, μετακινείται ως προϊστάμενος στον κλάδο διοικητικής υποστήριξης και ανθρώπινου δυναμικού. Οι κρίσεις στην ΕΛ. ΑΣ θα γίνουν κανονικά τον ερχόμενο Μάρτιο.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@emrpos.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κομοτηνή: Κατασχέθηκαν 34.500 πακέτα τσιγάρων και 15 κιλά λαθραίου καπνού

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα για παράβαση του νόμου περί εθνικού τελωνειακο…