Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση «Κοινωνική Αντι – μαχία» στην παράταξη Γιαννακίδη!

«Κοινωνική Αντι – μαχία» στην παράταξη Γιαννακίδη!

0
Giannakidis 3-empros

Αποχώρησε και ο Παύλος Δαμιανίδης

 

Η ήττα φέρνει γκρίνια… Φόβοι για διάλυση

 
Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η περιφερειακή παράταξη «Κοινωνική συμμαχία» μετά την αποχώρηση του Άρη Γιαννακίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο εσωτερικό της παράταξης δρουν αντίρροπες δυνάμεις που δημιουργούν έντονους κραδασμούς και απειλούν την ενότητά της.
 
Αποχώρησε και ο Παύλος Δαμιανίδης
Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται με την αποχώρηση και του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Παύλου Δαμιανίδη ο οποίος γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του. Κληθείς από το «Ε» επιφυλάχθηκε μόνο να δηλώσει ότι : «Υπήρξαν βασικές διαφωνίες σε θεμελιώδη ζητήματα που αφορούν τον πως θα πορευτεί η παράταξη από δώ και πέρα», ενώ σημείωσε ότι περισσότερα θα πει μετά την ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου στο οποίο θα είναι μέλος.
Να σημειώσουμε ότι ο κ. Δαμιανίδης ήταν υποψήφιος για την ηγεσία της παράταξης η οποία και ανατέθηκε στον Φώτη Καραλιδη. Πιθανότατα λοιπόν η απόφαση του να ανεξαρτητοποιηθεί να έχει σχέση μ’ αυτό.
 
Η ήττα φέρνει γκρίνια…
Και μπορεί η αποχώρηση Γιανναδίκη – όπως άλλωστε εξήγησε ο ίδιος στην ανακοίνωσή του – να έγινε για προσωπικούς λόγους και όχι για αυτοδιοικητικούς ωστόσο η βαριά ήττα της παράταξης στις εκλογές έριξε τη σκιά της και προκάλεσε μια δυσθυμία μεταξύ των στελεχών της Κοινωνικής συμμαχίας να συνεχίσουν – όπως αποδεικνύεται – μαζί την μάχη από τα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης.
Έτσι από «Κοινωνική Συμμαχία» έγινε «κοινωνική Αντιμ- μαχία» και αυτό βέβαια δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις μόνο στην παράταξη αλλά δημιουργεί σοβαρές αρρυθμίες στην συνολική λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου.
 
Σιωπή Καραλίδη και Αμανατίδη
Το «Ε» επεχείρησε να έχει την γνώμη του Φώτη Καραλίδη που ανέλαβε τα ηνία της παράταξης αλλά και του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Χρήσου Αμανατίδη προκειμένου να πληροφορηθεί για τις ενέργειες που γίνονται προς την κατεύθυνση της ενότητας αλλά …ματαίως καθότι δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία μαζί τους.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@emrpos.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δίχασε η συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης σε ελληνοβουλγαρικό πρόγραμμα γαστρονομίας

Το καταψήφισε η αντιπολίτευση στην Δημοτική Επιτροπή εκφράζοντας τις διαφωνίες της για την…