Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Σύγκρουση ΙΧ με δυο γαϊδουράκια στους Τοξότες

Σύγκρουση ΙΧ με δυο γαϊδουράκια στους Τοξότες

0
troxaia

Τηλεφώνημα για βόμβα στην e-valueAποδείχθηκε φάρσα

 

Τραυματίστηκαν τα δύο ζώα

 
Ένα τροχαίο ατύχημα και ένα τηλεφώνημα για βόμβα είχε χθες η …ημερήσια διάταξη των αστυνομικών συμβάντων στην περιοχή μας. Ευτυχώς και στα δύο δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές…όχι όμως και ζώων!
 
ΙΧ συγκρούστηκε με δύο γαϊδουράκια…
Το τροχαίο συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της 25ης Μαΐου στο 41ο χιλιόμετρο της οδού Ξάνθης – Καβάλας στο ύψος των Τοξοτών. Ένα ΙΧ συγκρούστηκε με 2 γαϊδουράκια που ξαφνικά πετάχτηκαν στο δρόμο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να τραυματίσει τα δύο ζώα. Ο ίδιος δεν τραυματίστηκε και σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο του. Άγνωστο παραμένει πως βρέθηκαν εκεί τα συμπαθή τετράποδα  
 
Τηλεφώνημα για βόμβα στην e-valueAποδείχθηκε φάρσα
Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας έγινε λίγο μετά τη 1 μμ της Πέμπτης στα κεντρικά της εταιρείας e-value στην Αθήνα, χωρίς να διευκρινίζει σε ποιο από τα δύο καταστήματα Ξάνθης ή Αθήνας. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία της Ξάνθη η οποία εκκένωσε το κτίριο που βρίσκεται στην ΒΙΠΕ Ξάνθης προκειμένου να ερευνηθεί ο χώρος με την συνδρομή του ειδικού σκύλου. Η έρευνα απέδειξε ότι επρόκειτο για φάρσα.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxnathopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…